Mit főzzek ma? Svéd sárgaborsóleves, chicken nuggets és fahéjas csiga...
Extra sárgaborsóleves szigorúan nem menzás receptúra alapján, csirkenuggets extra ropogós bundában és lélegzetelállítóan dögös fahéjas csiga vár ma titeket.
NosaltyExtra sárgaborsóleves szigorúan nem menzás receptúra alapján, csirkenuggets extra ropogós bundában és lélegzetelállítóan dögös fahéjas csiga vár ma titeket.
NosaltyA mai menü nagyon szaftos és finom fogásokból áll, melyek igencsak laktatóak.
NosaltyKészülj fel, mert olyan mennyei fahéjas csiga recepteket mutatunk neked, amelyek felérnek egy falat puha mennyországgal! Találd meg a kedvencedet!
NosaltyNem biztos, hogy van finomabb a Földön, mint egy langyosan puha, kelt tésztás fahéjas csiga...talán az, ha szemérmet és szégyent nem ismerve megcsurgatjuk a tetejét sűrű, krémsajtos mázzal, ami ráolvad, majd szépen rádermed. Csak nem pont ilyet sütött most Flóra? De!
NosaltyEgy-egy falat puha mennyország, fahéjban fürdőző édes sütemények érkeznek!
NosaltyLegyen szó fahéjasról vagy kakaósról, tökéletes csigát tekerni igazi művészet. Napi Tippként egy olyan videót hoztunk, ami felülírhat mindent, amit eddig a csigatekerésről gondoltál.
Szász NóriHa szeretnénk, hogy egy kicsit felpezsdüljön a szexuális életünk, akkor ezt a fűszert érdemes reggelire fogyasztanunk.
NosaltyPersze egy fahéjas csiga mindenhogy nagyon finom, de mégis mennyivel boldogabb az ember, amikor tökéletesen kerek péksüteményeket képes alkotni, akár otthon is. Ehhez pedig nem kell semmilyen speciális eszköz, csak egy hétköznapi hős.
Lakos BenedekÉdesszájúaknak és a sós finomságok kedvelőinek is készültünk néhány mennyei péksüteménnyel, melyek másnap a suliba és a munkába is kitűnő uzsonnák lesznek.
NosaltyCsodásan tekergő, finomabbnál finomabb töltelékű csigákat hoztunk pihe-puha tésztával nektek, ami megédesíti a reggeleiteket (is).
NosaltyHa ma is inkább könnyedebb fogásokat falatoznál, akkor megtaláltuk számodra a tökéletes menüt, ami teljesen vegán.
NosaltyHa van pár dolog, amiért az amerikaiakat _tényleg_ csípjük, az egyik tuti a cinnabonjuk: nem elég, hogy az ő fahéjas csigájuk is a világ legfinomabb házi kelttészta-ágyán érkezik, az egészet nyakonöntik egy olyan addiktív-ragacsos cukormázzal, amitől tényleg mennybe megyünk.
Brecz JuditA kelt tésztás édességek talán a legeslegfinomabbak a világon, amelyekhez bizony kell türelem és idő, de a végeredmény gyerekkort idézően csodás lesz, megígérjük.
NosaltyMivel lehetne feldobni egy pörgős, fárasztó napot? Hát egy gyors édességgel! Mi rögtön 9, pikkpakk elkészíthető finomságot mutatunk nektek.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...