étteremnyitás

„Számunkra az ételek által felidézett emlékek a legfontosabbak” – Megnyitott...

A tatai Platán Udvarház és a Platán bisztró csaknem kétéves előkészítő munka után végre tovább bővül nem mással, mint a Platán Gourmet étteremmel. A csúcsgasztronómia kedvelőit Pesti István Michelin-csillagos séf várja az évszakokra és a tavat körülvevő természeti értékekre építkező ételkínálattal, de megidézik az egykor itt élő Esterházy-család szellemi örökségét és a történelmi Magyarország gasztronómiai hagyományait is.

Nosalty

Hogyan tovább? – Így élték meg a féléves zárást és...

Csaknem féléves zárás után újra kinyithattak az éttermek, április utolsó hétvégéjén pedig valóságos tömegek rohamozták meg a kitelepült vendéglátóhelyek teraszait. Az elmúlt fél év viszontagságairól, a nyitásra való felkészülésről és a vendéglátóipar pandémia utáni életéről kérdeztünk szakmabelieket Hogyan tovább? - című sorozatunk legújabb részében.

Masszi- Rigó Csilla

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...