ételfotók

Így fotózz főzés után, hogy a te ételfotóid legyenek a...

Főzni valami finomat és elégedetten hallgatni a dicséreteket a családtagoktól/barátoktól egy nagyon jóleső dolog. Ebben a modern korban, amiben élünk, ugyanilyen örömöt okozhat, ha az interneten is elismerést kapunk a főztünkért. És nem is kell ehhez túl sok dolog, főleg nem egy fotóstúdió. Vagy szakképzettség. De akkor mi? Néhány jó tanács és tipp!

Nosalty

„Én ehhez értek, nincs más” – Fekete Antonio szakácsból lett...

Fekete Antonio elismert séfként, a konyhán töltött két évtized után váltott az ételfotózásra, és precíz, letisztult munkáival hamar meghatározó alkotó lett ezen a területen is. Munkájához fontos inspirációt jelentettek a legjobb külföldi gasztronómiai könyvek, amiket Cookbooks.hu nevezetű üzletében már tíz éve hoz el a hazai közönségnek. A jó ételfotóról, a magyar szakácsképzésről és gasztrokönyvekről beszélgettünk vele.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

További cikkek