Apró és egyszerű szokások, amelyek jobbá teszik az ételeink ízét
Kis változtatásokkal is érezhető különbségeket érhetünk el a konyhában.
Szabó AnnaKis változtatásokkal is érezhető különbségeket érhetünk el a konyhában.
Szabó AnnaVajon biztonságos, ha megesszük a hentesnél és boltokban megvásárolható kolbászok és szalámik (mű)belét? Lássuk, mit kell tudni a témával kapcsolatban.
NosaltyMindenkinek szüksége van egy olyan főzelékre, amit bármikor szívesen megenne, nem igényel extra alapanyagokat és gyorsan el is készül. Na, nekünk a spenót egy ilyen nagybetűs Bármikormegfőzöm recept, aminek nemcsak az ízét imádjuk, de azt is, hogy laktató és lélekmelengetően krémes.
Rosanics PetraSzlovéniából Magyarországra érkezett lisztben mutattak ki szalmonellát, az érintett áruházlánc ki is vonta a forgalomból a terméket.
NosaltyZöldséges, laktató és végtelenül kreatív fogások teszik ki a mai menüt: gombás karalábéleves, vegetáriánus quesadilla és banános zabkeksz vár.
Semmiféle csodabogyóra vagy esztétikai beavatkozásra nincs szükség ahhoz, hogy biológiai életkorodnál fiatalabbnak tűnj. Néhány egyszerű, és annál inkább betartható tippet mutatunk, hogy mások szemében akár 10 évvel fiatalabbnak tűnj.
Nem kell ahhoz, gyűjtőnek lenni, hogy egy-egy különleges és értékes papír- vagy aprópénzt magadénak tudhass. Elég, ha néha ellenőrzöd milyen visszajárót kaptál a boltban, ugyanis egy pár forint akár tízezreket is érhet.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...