Ezért fáj annyira, ha beütjük azt a bizonyos pontot a...
Olyan érzés, mintha áramütés érne minket, amikor véletlenül beverjük azt a bizonyos apró, de annál érzékenyebb pontot a könyökünkön. De miért ennyire érzékeny ez a testrészünk?
Kremmer MagdiOlyan érzés, mintha áramütés érne minket, amikor véletlenül beverjük azt a bizonyos apró, de annál érzékenyebb pontot a könyökünkön. De miért ennyire érzékeny ez a testrészünk?
Kremmer MagdiAmikor kaliforniai paprikát vásárolunk valamilyen fogáshoz, általában igyekszünk különböző színűeket összeválogatni, hogy minél jobban mutasson az ételünk. De valószínűleg még sosem gondolkodtunk azon, hogy egyáltalán miért kaphatóak többféle változatban.
Szabó AnnaMa már csak lazán odanyomjuk a sült krumpli mellé vagy a hot dogunkra, ám régen a ketchupot ennél sokoldalúbban használták – például gyógyászati célokra.
Szabó AnnaKétségtelen, hogy a papírtörlőt számos céllal felhasználhatjuk a konyhában: ehhez nyúlunk, amikor kiömlik valami, amikor olajban sült finomságokat teszünk tányérra, vagy amikor csak gyorsan ki akarunk törölni egy serpenyőt. De ennél többet is tud is ez az alapvető használati tárgy!
Szabó AnnaA legkülönbözőbb sós nassolnivalók minden családi vagy baráti összejövetelen kötelezőnek számítanak – de megnéztük már valaha közelebbről ezeket, egészen pontosan a kedvenc krékereinket?
Szabó AnnaTudtad, hogy a fenséges tulipán hagymáit el is lehet fogyasztani? Persze, nem a legelterjedtebb táplálék, de egy szomorú és nehéz érában rájöttek, hogy lényegében egész tápláló.
NosaltyHallottál már Tífuszos Mary, vagyis Mary Mallon felkavaró történetéről? Ő volt az az ír származású szakácsnő, aki tünetmentesen hordozta a hastífusz betegséget és ahol csak megjelent, ágynak dőltek és meg is haltak, akik ettek főztjéből.
NosaltyAz evőeszközök nem voltak mindig jelen az asztalon, és miután elkezdtük őket használni, még sokáig nem nyerték el ma ismert formájukat. A kés például kifejezetten nagy változáson ment keresztül.
Lakos BenedekElőre szólunk, a következő percekben felkavaró tartalmú videók következnek, melyben egy macska tappancsa folyamatosan érintkezik az általa feldolgozott élelmiszerekkel.
NosaltyFőz a színész, süt a zenész, miért ne ismerhetné a konyha világát a politikai közvéleményt feladatszerűen alakító személy? Egy kis politikuspiknik következik.
Pákozdi NóraAz amerikai ételek ízvilága számunkra gyakran idegennek hathat, és nem csak azért, mert végtelen mennyiségű só vagy cukor, esetleg ízfokozók kerülnek a tengerentúli termékekbe. Ennek egyik extrém példája a tejcsokoládé, ami teljesen más ízű az óceánon innen és túl.
NosaltyÚjabb egzotikus gyümölcsről derült ki, hogy akár Magyarországon is megteremhet. Egy pécsi család kertjében nem más, mint gránátalma roskadozik egy nagyjából negyven éves fán.
NosaltyA világ őrületesen gyorsan változik, vele együtt pedig az is, hogy mi kerül a tányérunkra. Az alternatív – és nagyon fura – étkek sora egyre hosszabb és hosszabb, a jelenlegi állás szerint úgy tűnik, rovarokat fogunk enni a jövőben.
NosaltyVannak ételek, amelyeket kollektíven nem szeretünk, és az ilyen nemszeretem-mozgalmakhoz gyakran ismert személyiségek is csatlakoznak. Így volt ez a brokkolival és az USA egyik elnökével is.
NosaltyHa te is nagyon vágysz egy igazán jó minőségű kulacsra, akkor ne habozz! Március 17-től a Lidlben megtalálod!
NosaltyHa imádod a gabonapelyhet, és minden reggel ezt eszed, akkor nem lesz nehéz dolgod.
NosaltyAmikor szóba kerül a vasfogyasztás, a legtöbben a vörös húsokra asszociálnak, ami nem csoda, hiszen az állati eredetű élelmiszerek természetesen magas vastartalommal rendelkeznek. Ugyanakkor akadnak olyan gyümölcsök és zöldségek is, amelyekben bőven megtalálható ez a tápanyag – csak tudnunk kell, hol keressük!
Szabó AnnaA Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
Ha szeretnéd, hogy gyönyörű paradicsomokat szüretelj le a nyáron, akkor ezeket a növényeket ne ültesd melléjük.
Március 17-től érvénybe lép a boltokra vonatkozó 30 tételes árréstop, amivel kapcsolatban a boltoknak is megvan a véleménye, köztük a Lild-é is.
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!