Íme a fordított epertorta, ami fejre állítva még csodásabb
Ha ez a fordított epertorta beszélni tudna, túlcsorduló önbizalma lenne, hiszen gyönyörű, finom, nézegetni való és felejthetetlen. TikTok-videóval segítünk elkészíteni!
NosaltyHa ez a fordított epertorta beszélni tudna, túlcsorduló önbizalma lenne, hiszen gyönyörű, finom, nézegetni való és felejthetetlen. TikTok-videóval segítünk elkészíteni!
NosaltyHa nem lenne elég, hogy a késő tavaszi / kora nyári kedvenc, az eper virít ezekben a desszertekben, akkor mindegyiket megspékeljük még valamilyen krémes kiegészítővel. Lehet ez túrókrém, tejföl vagy puding, a lényeg, hogy tényleg jó krémes legyen.
NosaltyA lecsón, töltött paprikán és karalábén, a lángoson vagy a borsólevesen túl is viríthatunk igazi, nyári, színes-szagos, friss és üde, újhullámos receptekkel, ötletekkel! Nagyon nyári szépségeket mutatunk most Nektek.
Brecz JuditHa egy kicsit egészségesebb finomságra vágynál a hétvégén, akkor ezek közül a finomságok közül bátran válogathatsz!
NosaltyCsodálatosan szép tortákat mutatunk, ahol az eper a főszereplő. Szülinapra, csak úgy, szerelmednek, magadnak, családnak. Mindegy.
NosaltyAz eperszezon megállíthatatlan, és hiába drága ez a csoda gyümölcs, sokunk asztalán felbukkan néhanapján egy-egy kisebb-nagyobb adag, mert nem bírunk ellenállni neki. Rakjuk bele salátába, levesbe, süteménybe, tortába, pohárkrémbe!
NosaltyNincs mese, tombol az igazi tavaszi időjárás, végre nem egyből 30 fokban kell pihegnünk a mínuszok után. Itt az eperszezon is, és bár tudjuk, hogy drága, de egy-egy gyönyörűszép tortára való adagot azért szerezzünk be, megéri!
NosaltyA hétvégén kicsit több időnk van kísérletezni a konyhában, ezért egy izgalmas menüsort állítottunk nektek össze vasárnapra!
NosaltyÁfonya, citrom, eper, málna, ananász, körte. Melyik jöhet? Szerintünk mindegyik megér egy misét...és egy próbát is!
NosaltyNem kell feltétlenül a sütő hője ahhoz, hogy elképesztő tortacsodákat alkossunk. A sütés nélküli torták legjobb tulajdonsága, hogy a munka nagy része csak várakozás, hogy végre kivehessük a hűtőből a kész desszerteket.
NosaltyBár még csak mutatóban találunk epret a boltokban, és az ára sem a legbarátibb, nem kell lemondanunk róla. Pár szem eperrel is csodákat alkothatunk a konyhában, mutatjuk, hogyan.
Szekeres DóraEgy pénteki napon jó, ha nem kell minden időnket a konyhában tölteni a napi menüvel, épp ezért szuper egy könnyű tojásleves, egy gyors és klasszikus nokedli, és egy tavaszi frissességet hozó epermousse-torta mellett letenni a voksunkat.
NosaltyIgazi ínyencség ez a vega tatár, amit beilleszthetsz a karácsonyi menübe, ha húsmentes, felvágós előételt szeretnél tálalni.
GrétiA szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.
Kormos LiliMegettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
Szász NóriA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Megettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...