Okos mondás, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Tegyük tényleg azzá, készítsünk egy igazán tartalmas lakomát, hogy utána már ne is kelljen másra gondolni, csak a pihenésre.
Lássuk be, Londonról elsősorban az eső, a királyi család, a Tower, a múzeumok és a színházak szoktak az eszünkbe jutni, és nem a gasztronómia. Pedig kis helyismerettel fantasztikusakat lehet enni-inni, fish and chips-en innen és túl. Úgyhogy öveket becsatolni, feketeöves gasztrobarangolás következik!
A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.
Megettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...