7 kiadós reggeli, ami után muszáj csendespihenőzni egyet
Okos mondás, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Tegyük tényleg azzá, készítsünk egy igazán tartalmas lakomát, hogy utána már ne is kelljen másra gondolni, csak a pihenésre.
NosaltyOkos mondás, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Tegyük tényleg azzá, készítsünk egy igazán tartalmas lakomát, hogy utána már ne is kelljen másra gondolni, csak a pihenésre.
NosaltyLássuk be, Londonról elsősorban az eső, a királyi család, a Tower, a múzeumok és a színházak szoktak az eszünkbe jutni, és nem a gasztronómia. Pedig kis helyismerettel fantasztikusakat lehet enni-inni, fish and chips-en innen és túl. Úgyhogy öveket becsatolni, feketeöves gasztrobarangolás következik!
Rosanics PetraKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
Te is teljesen rákattantál a dubai csokira és szívesen elkészítenéd otthon? Az egyik hazai áruházlánc máris lecsapott a lehetőségre, hogy náluk szerezd be a hozzávalókat.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...