élesztő

4 ok, ami miatt nem úgy viselkedik az élesztő, ahogy...

Az élesztővel készülő péktermékekről többnyire puha, foszlós tészta jut mindenkinek eszébe. Viszont az otthoni kísérletezgetésbe némi bosszúság is vegyülhet, ha például kalácsot sütsz és egyáltalán nem emlékeztet se ízre, se állagra arra, amit frissen vettél a pékségben és szeltél a reggelihez. Otthon Tippünkben eláruljuk, mi az az 4 tényező, amire nagyon figyelj, ha élesztővel dolgozol!

Balogh Lilla

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...