A fájdalomcsillapító, melyet tilos bevenni éhgyomorra
Nemcsak azért nem érdemes, mert irritálhatja az emésztőrendszerünket, de befolyásolhatja a felszívódását és a hatását is.
NosaltyNemcsak azért nem érdemes, mert irritálhatja az emésztőrendszerünket, de befolyásolhatja a felszívódását és a hatását is.
NosaltyHa nem szeretnénk reggel hasfájást vagy puffadást tapasztalni, akkor ne fogyasszuk ezeket az ételek éhgyomorra.
NosaltyNagyon fontos, és szinte mindenki betéve fújja, hogy rengeteg folyadékot ajánlott fogyasztanunk a nap folyamán (átlagosan 2-3 litert). A legjobb azonban, ha már ébredés után, éhgyomorra megiszunk néhány pohárnyit. Mutatjuk is, miért!
Liptai LillaTényleg a reggeli a nap legfontosabb étkezése? Igen, de csak akkor, ha helyesen eszel! Mivel éhgyomorra nem minden ételt tolerál a szervezetünk.
Jenei GrétaA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...