7 sajtos egytálétel, amely rakott rétegekkel csábít
Rétegzett, zöldséges, fűszeres, ízletes, szaftos sajtos egytálételeket választottunk mára nektek, válogassatok!
NosaltyRétegzett, zöldséges, fűszeres, ízletes, szaftos sajtos egytálételeket választottunk mára nektek, válogassatok!
NosaltySzépséges, kicsit hosszabb pepecselést igénylő egytálételeket mutatunk, melyek mind különlegesek, mégis háziasak. Adjuk meg a módját, válasszunk ma innen!
NosaltyA rakott krumpli az egyik legkedveltebb egytálétel a magyarok körében. Ezúttal olyanokat válogattunk össze, melyek extrém laktatóak.
NosaltyAz időjárás szeszélyes, de ettől függetlenül ne feledkezzünk meg arról a tényről, hogy tél van. Ez pedig a gazdag egytálételek, szaftos tészták és illatos sült húsok ideje, amikor a megnyugtató melegséget a nap helyett az ételeink adják.
NosaltyA tarhonya kis szemei oly sok étel mellett (vagy ételben) jól mutatnak, ez a jellegzetes tészta tényleg utánozhatatlan, utolérhetetlen. Az alábbi ételek szaftosságukkal mind ki is érdemeltek egy nagy halommal belőle.
NosaltyLaktató és gazdag egytálételek a brassóitól a paprikás krumplin át a bácskai rizses húsig, minden, mi jó, és amit idén a legtöbbet kerestetek!
NosaltyZord időben különböző módokon védekezhetünk a hideg ellen: fűtéssel, meleg teával, sállal, kabáttal. Vagy melegen tarthatjuk a testünk-lelkünk tartalmas, kiadós ételekkel is.
NosaltyOlyan laktatóak ezek a fogások, hogy jó pár napig nem kell majd az új recepten gondolkozni: a tudat, hogy a hűtőben vár ránk egy újabb szaftos adag, kellemesen megnyugtató lesz.
NosaltyA rakott krumpli önmagában is isteni finom és szaftos tud lenni, azonban, ha szeretnénk egy kis extra élvezetet, akkor adjunk hozzá egy kis bacont is.
NosaltyJelenleg kora ősz van, ilyenkor az ember már az összes lehetséges lecsót megette. Kell egy kis vérfrissítés, például ezzel a szaftos-krémes, tarhonyás egytálétellel. A tökéletes élményt tükörtojással együtt adja, le ne hagyjuk róla. Jöhet a recept?
NosaltyAz egytálételek minden háziasszony kedvencei, hiszen rögtön elkészül a főétel és köret is egyben. Ezúttal olyan változatokat gyűjtöttünk nektek össze, aminek a tetejére jó sok sajt kerül.
NosaltyKolbász, krumpli, tarhonya: ezt a hármast nem érdemes kihagyni. Bizony, a pásztortarhonya nagy kedvencünk, a laktató, ízgazdag egytálétel sok éhes száj vígasza lehet, és lesz is. Főzzünk belőle nagy fazékkal!
NosaltyA gyorsan összedobható, laktató egytálételek a rohanós hétköznapok hősei.
NosaltyAz utóbbi időben kicsit több húst ettél, és ma egy kicsit könnyedebbre vágysz? Készíts egy finom zöldséges egytálételt!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...