egysztárétel

Egysztárétel: újragondolt Wellington szűzpecsenyéből, tejszínes burgonyagratinnal és borsmártással, Sváby Andrástól

Már lassan tényleg ott tartunk, hogy a karácsonyi menüt tervezgetjük, hiszen szempillantás alatt eljön a nap, amikor az ünnepi asztalt üljük körbe. Ha idén egy igazán különleges fogást szeretnénk prezentálni karácsonykor, akkor készítsünk Wellington szűzpecsenyét krémes, tejszínes burgonyagratinnal és pikáns borsmártással.

Hirdetés

„...van egy nagy asztal, középre berakva csomó minden, és tunkol...

Trokán Nóri saját bevallása szerint nagyon édesszájú, a ragacsos-magvas-mézes közel-keleti édességek pedig különösen a gyengéi, épp ezért egy gazdag, szirupos baklavát készített legújabb Egysztárétel-videónkban. Közben kérdezgettük főzési szokásokról, kedvencekről, gyerekkori ízélményekről - és persze az Ezeregyéjszaka meséiről is. Augusztusban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon ugyanis ő játssza az egyik főszerepet Geszti Péterék izgalmasnak ígérkező world musicaljében.

Hirdetés

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...