5 vitamin, ami segít abban, hogy gyönyörű legyen a hajad
A gyönyörű, hosszú és egészséges haj mindenki álma. Szerencsére nem elérhetetlen, csupán néhány vitaminra van hozzá szükség.
NosaltyA gyönyörű, hosszú és egészséges haj mindenki álma. Szerencsére nem elérhetetlen, csupán néhány vitaminra van hozzá szükség.
NosaltyKutatók felfedeztek egy olyan molekuláris mechanizmust, ami az elhízás esetén a hajszálak vékonyodásáért felel. A zsírszegény étrend ezt megakadályozhatja, sőt, akár vissza is fordíthatja.
Stuth-Nagy NikiNem meglepő tény, hogy a táplálkozásod és az elfogyasztott ételek nagyban befolyásolják azt, milyen a hajad állapota. Ha szeretnéd, hogy egészségesek legyenek a tincseid, akkor ezekből az alapanyagokból gyakran fogyassz!
Liptai LillaKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...