egér

5 dolog, amit tudnod kell a konyhai egerekről

A konyhában mindig lehet találni valami finom falatot, amit az egerek természetes módon kiszagolnak. Olyankor, amikor egy egér felüti a fejét a lakásunkban, a lehető leggyorsabban kell cselekedni, mert ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs egyedül, és lehet, hogy egy egész egérkolóniát dédelgetünk a konyhánk rejtett zugában. Íme, 5 dolog, amit tudni akartál a konyhai egerekről!

Balogh Lilla

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...