Mit főzzek ma? Francia hagymaleves, Dubarry csirkemell és madártej ejt...
Aggodalomra semmi ok, a mai ebéd is nagyon finom lesz. Nem más készül, mint francia hagymaleves, Dubarry csirkemell és tökéletes madártej.
NosaltyAggodalomra semmi ok, a mai ebéd is nagyon finom lesz. Nem más készül, mint francia hagymaleves, Dubarry csirkemell és tökéletes madártej.
NosaltyHa valami igazán szaftos ebédre vágysz, amiből repetázni is bőven tud a család, válassz egyet mennyei csőben sült receptjeink közül! Hús, zöldség, sajt – ezekben a fogásokban egyikből sincs hiány!
NosaltyA sajtos húsok csodás megoldást nyújtanak, ha ma nem vagy annyira kreatív, de biztosra mennél: ki ne szeretné a sajtot? Finoman ropogósra sül a húsok tetején vagy bundájában, vagy szaftossá teszi a húst szósz formájában.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...