12 csordultig DIÓS gyönyörűség az adventi időszakra
A dióval mellényúlni nemigen lehet, ami a karácsonyi sütiket illeti: lehet linzer, tekercs, marlenka, guba, rácsos, lényeg, hogy maradjon belőle karácsonyig!
NosaltyA dióval mellényúlni nemigen lehet, ami a karácsonyi sütiket illeti: lehet linzer, tekercs, marlenka, guba, rácsos, lényeg, hogy maradjon belőle karácsonyig!
NosaltyNem kellenek különleges (és drága) alapanyagok ahhoz, hogy kívánatos, ínycsiklandó desszerteket alkossunk. Megtehetjük ezt a legegyszerűbb péksüteményekkel is: zsemlével és kiflivel. Klasszikus finomságok ezek.
NosaltyItt a hétvége, eresszük ki a fáradt gőzt. Ami pedig sokkal jobban megy majd, ha van egy szuper ebédmenünk, amivel feltöltődhetünk. Készítsünk gazdag krumplilevest, szaftos rakott zöldséget és rumos-diós gubatortát.
NosaltyJön a hideg, gubózzunk be esténként, és lepjük meg magunkat és a családot egy házi sütésű, csodás diós gubával, pitével, marlenkával, csigával vagy aprósütivel! Lehet választani!
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...