dekoráció

4 ehető karácsonyfadísz a mézeskalácson túl

A saját készítésű karácsonyfadísznél kevesebb jobb dolog van, de azért mégis van ilyen. Mégpedig az, ha meg is lehet enni! A mézeskalács jól bevált a legtöbb helyen, de azért most teszünk egy kísérletet, hogy átírjuk ezt a szokást. Mutatunk nektek 4 ehető karácsonyfadíszt, amivel még finomabb lesz az ünnep!

Balogh Lilla

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!