8 olaszos darált húsos tészta, ami után a füled is...
Olaszos húsos tésztákkal lepünk meg titeket ma: lesz itt bolognai, spagetti húsgombóccal, őrült finom paradicsomos raguk, eredeti lasagne, akár minden napra választhatsz másikat!
NosaltyOlaszos húsos tésztákkal lepünk meg titeket ma: lesz itt bolognai, spagetti húsgombóccal, őrült finom paradicsomos raguk, eredeti lasagne, akár minden napra választhatsz másikat!
NosaltyAkad a hűtődben vagy a fagyóban egy-két adag darált hús? Lehet belőle lasagne, pelmenyi, tortellini, kínai büfés tészta, variáld a választásod kedved szerint!
NosaltyHa esetleg lapul egy tálca darált hús a hűtőben, akkor ne habozz, készítsd el az alábbi receptek egyikét. Minden igényt, ízlést és ingert kiszolgálunk: aki itt nem talál magának valót, az hoppon marad.
NosaltyA darált húsos tésztákban az a jó, hogy a tésztaételek leglaktatóbbjai, gyakorlatilag egytálételként funkcionálnak. Mutatunk pár receptet nektek!
NosaltyKészítsünk tésztaételeket jó sok darált hússal, hogy totálisan jóllakjunk! Bolognai, makaróni, rakottas, lasagne, itt van minden, amit imádunk!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...