Így készül a tökéletes dagadó a profi séf szerint
Nem a legnépszerűbb alapanyag, pedig a sertésdagadó egy sokoldalúan felhasználható húsrész, ráadásul olyan, amit kezdőknek is bátran ajánlunk. Profi séf tippjei következnek!
Nábelek ZsófiNem a legnépszerűbb alapanyag, pedig a sertésdagadó egy sokoldalúan felhasználható húsrész, ráadásul olyan, amit kezdőknek is bátran ajánlunk. Profi séf tippjei következnek!
Nábelek ZsófiA töltött húsok koronázatlan királya a dagadó: szaftos töltelék belül, ropogós, mégis omlós hús kívül. Ennél több nem is kell ahhoz, hogy a karácsonyi vacsorának tényleg ünnepi hangulata legyen. Ráadásul a mellünk is ugyanúgy dagadhat majd a büszkeségtől, mint az asztal közepére helyezett hús a tölteléktől.
NosaltyNe adjátok fel, idő hiányában, sütés nélkül, egészen gyorsan is össze lehet dobni egy-egy desszertet a családnak vagy az ünnepi vendégseregnek. Ezúttal a csillagjegyetek szerint ajánlunk nektek egy-egy fincsi, gyors, sütés nélküli édességet karácsonyra (is).
NosaltyRicky Martin Budapesten járt, és még a karácsonyi vásárba is ellátogatott.
NosaltyLássuk, mely receptek csavarták el a fejeteket, és főleg, mely fogások voltak, melyre a leginkább éhesek voltatok idén. 2025 toplistás kedvencei következnek a Nosalty oldaláról.
Macsuga ViktóriaSokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
A gyaloglás nem csupán egészséges választás, hanem olyan tevékenység, amely, ha rendszeressé válik, hosszú távon hozzájárul a hasi zsír csökkenéséhez és általános jó közérzethez.
Mennyi mennyei finomság sorakozik ma az étkezőasztalokra! Tojásleves, ezúttal nagyon finoman, tarhonya, sültpaprikával spékelve és egy kis rózsavizes muffin is érkezik.
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...