7 csirkepaprikás és -pörkölt, amelytől megremeg a lábunk
...nagyon sok és sűrű szafttal, tésztával vagy nokedlivel, és puha, omlós csirkével!
Nosalty...nagyon sok és sűrű szafttal, tésztával vagy nokedlivel, és puha, omlós csirkével!
NosaltyLevesünk ezúttal egy olasz finomság, kelkáposzta alappal, főételnek egy igazi klasszikus, csirkepaprikás érkezik, a desszertet pedig a megunhatatlan kedvenc, a kókuszgolyó adja.
NosaltyA csirkepaprikás az egyik legismertebb magyaros ételünk, melyet gyakran összekevernek a csirkepörkölttel, abba azonban nem kerül tejföl. De hogyan készül a tökéletes verzió? Erre keressük most a választ!
NosaltyA csirkecomb még mindig egészen olcsónak számít, így egészen jó ötlet lehet most ebből főzni.
NosaltyEjj, de jó a magyar konyha! Ezeket az ételeket sosem lehet megunni, ráadásul elkészíteni sem nehéz őket!
NosaltyA pörköltök világa igen tágas, sok alapanyag belefér a fazékba, ha szeretnénk egy szaftos, paprikás, tunkolós ragut készíteni. Zöldségek, különféle húsok mind főszerepet kaphatnak, lássuk, ma mi fog a nokedli mellé kerülni!
NosaltyEgy mélypiros szaftos, omlós csirkepörkölt nokedlivel minden, amire most vágyakozunk. Tejföl és savanyúság legyen még hozzá, és más nem is kell!
NosaltyMára egy igazi ünnepi menüt raktunk nektek össze, amivel méltóképpen megünnepelhetitek március 15-ét.
NosaltyAmikor már azt gondolnád, hogy egy csirkepaprikásról nem lehet több bőrt lehúzni, meg amúgy is megvan már rééég a tökéletes családi recepted, akkor jön szembe ez a videó, és mire végignézed, egész biztosan elhatározod, hogy holnap megfőzöd. Pont így.
NosaltyCsodás ízekkel támadunk le titeket ma is. Ötletcsokrunkban forró palócleves, laktató csirkepaprikás és nagyon nagyon csokis muffin vár titeket.
NosaltyNem kell mindig újítani, villantani vagy fúziózni: egy jól bevált, magyaros recept biztos sikert arat minden alkalommal. Mindegy, miből készítjük, a család imádni fogja.
NosaltyA ’80-as évek fasírozottja, betűtésztás paradicsomlevese vagy akár csirkepaprikása páratlanok voltak a maguk nemében, sőt, még a rendszerváltást is túlélték. Emlékük örökké él, sőt, el sem felejtődtek sosem!
NosaltyEgy jó szaftos csirkepaprikásnak nincsen párja, és valljuk be nincs, is annál jobb, mint amikor leehetjük a csontról a húst.
NosaltyCsirkepaprikást, csirkepörköltet bizony mindenki másképp csinál. Ki a nagyi, ki anyu főztjére esküszik, de azoknak, akik szeretnek kísérletezni, vagy most készítik először, azoknak 7 remek receptet hoztunk.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...