12 tényleg izgalmas recept a kedvenc csirkemellből
Gazdasági viszontagságok és eget verdeső árak ide vagy oda, a csirkemell hatalmas kedvencetek: lássuk, mi hozható ki belőle a megszokotton túl.
NosaltyGazdasági viszontagságok és eget verdeső árak ide vagy oda, a csirkemell hatalmas kedvencetek: lássuk, mi hozható ki belőle a megszokotton túl.
NosaltyGyors, csirkemelles, ízletes, ötletes, kreatív. Lesd meg, hogy a te horoszkópodhoz melyik 30 perces fogás illik, érkeznek is sorban a párosok.
NosaltyNémelyiket akár fél óra alatt elkészítheted, az azonban egészen biztos, hogy egy óránál több időt egyikre sem kell szánnod.
NosaltyA csirkemelles fogások mindig hatalmas sikert aratnak, ezúttal olyan fogásokat hoztunk nektek, melyek a sütőben készülnek el.
NosaltyOmlós, csodásan szaftos, puha csirkés fogásokkal kenyerezünk le titeket, amelyeket ebédre vagy vacsorára is bátran elkészíthettek a családnak.
NosaltyA csirkemellben az a legjobb, hogy rengetegféleképpen elkészíthető. Lehet belőle mennyei egytálétel, megsüthetjük roston, de akár tésztákba is tehetjük. Ezekre jönnek most szuper variációk!
NosaltyA csirkemelles fogások nagyon gyorsan elkészíthetőek, és a gyerekek sem mondanak rájuk nemet. Na meg a felnőttek sem.
NosaltyA csirkemelles fogásokban az a csodálatos, hogy akár ünnepi időszakban vagyunk, akár nem, tökéletesek az adventi asztalra is. Nagyon szaftos, különleges recepteket hoztunk nektek.
NosaltyA csirkemell töretlenül a leggyakrabban használt húsféle kis országunkban, ez pedig ára ellenére sem tűnik úgy, hogy változna. Semmiképp se szárítsuk ki, ha őt választjuk! Legjobb tulajdonságát, jól variálhatóságát kihasználva most 15 villámgyors ötletet mutatunk.
NosaltyA csirkemell a leggyakrabban használt húsféle legtöbbünk konyhájában. Variáld, hogy ne legyen unalmas, és tájold magad Ázsia felé, nem bánod meg!
NosaltyEzek a gyorsan összedobható fogások megmentenek a rohanós hétköznapokon. Elő a csirkével!
NosaltyA csirkemellfilé a kedvenc alapanyagotok, ami a húsokat illeti. Gyorsan megvan, könnyed, kalóriaszegény és fehérjedús. Az egytálételekben is megállja a helyét, nem csak rántva, próbáljátok ki valamelyik verziót!
NosaltyEz a hét a könnyed krémlevesek, a szezonális zöldségek és a csirkemell barátságát énekli majd meg, társként pedig édes sütemények szegődnek melléjük...főzzetek velünk ebben a hét napban is!
NosaltyHa egy olyan húsfélét kellene mondanunk, amit állandóan kerestek az oldalunkon, akkor a csirkemell lenne az. Vajon melyik belőle készült fogást ajánlják neked a hétre a csillagok?
NosaltyIgazi ínyencség ez a vega tatár, amit beilleszthetsz a karácsonyi menübe, ha húsmentes, felvágós előételt szeretnél tálalni.
GrétiA szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.
Kormos LiliMegettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
Szász NóriA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Megettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...