A módszer, amivel megállapíthatod, hogy jó-e még a csirke
Bár egyszerűnek tűnhet megállapítani, tényleg jó-e még a csirke, annyira mégsem egyértelmű.
NosaltyBár egyszerűnek tűnhet megállapítani, tényleg jó-e még a csirke, annyira mégsem egyértelmű.
NosaltyTe tudod, hogy milyen hatásokkal lehet a szervezetedre nézve, ha rendszeresen fogyasztasz csirkehúst? Most kiderül!
NosaltyNem könnyű dolog napról napra valami finomat főzni, főleg akkor nem, ha nemcsak magunkat, hanem az egész családot is el kell látnunk. A csirke megfizethető alapanyag és megannyi, közkedvelt recept alapjaként szolgálhat. Főzzünk belőle hát valami ínycsiklandót!
NosaltyA férfi fotót is készített a kéken foszforeszkáló húsról, mielőtt azt kidobta volna.
NosaltyA csirkehús sok-sok éve az egyik legnépszerűbb alapanyag hazánkban, és kiváló fehérjeforrás is. De mégis mennyire egészséges, ha minden nap fogyasztjuk?
NosaltySzuper szaftosak és krémesek, de ami a legjobb, hogy pofon egyszerűen elkészíthetőek ezek a mustáros egytálételek!
NosaltyAz egészséged bánhatja, ha figyelmen kívül hagyod ezt a fontos konyhai tippet.
NosaltyFolyamatosan növekszik a kereslet egyes árstopos termékek iránt, ám emiatt húsvétra teljesen kifogyhat a készlet.
NosaltyÁtsült-e megfelelően a hús? Ez az örök kérdés, ami még egy tapasztalt szakácsot is elbizonytalaníthat. Mutatunk most 4 tippet, amik valóban segíteni fognak eldönteni, hogy elkészült-e már a hús.
NosaltyEgyben sült csirkét készítenénk, de nem merünk belefogni? Aggodalomra semmi ok, ez a cikk kifejezetten azért született, hogy minden titkot leleplezzen a tökéletesen szaftos húsú, ropogós bőrű csirkével kapcsolatban.
Hering AndrásA curry fűszerkeverék egy izgalmas, bombaként robbanó ízesítő, amit már egyre bátrabban használnak a legtöbb átlagos háztartásban. A csirkének például kifejezetten jól áll, de úgy összességében a húsételeknek is. Melyik kell?
NosaltyNagy drágulás elé néznek a baromfihúsok a következő félévben, az áremelkedés elkerülhetetlen. A szakértő szerint sok baromfitelepen téli leállások és bezárások is várhatóak.
NosaltyMivel csirkehúshiány lépett fel, ezért szünetelteti keddi menüjét a briteknél a KFC.
NosaltyMossuk vagy ne mossuk? A tudomány újra megvizsgálta az emberek millióit foglalkoztató kérdést.
Stuth-Nagy NikiA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...