7 csirkés egytálétel, ha nincs sok időd a főzésre
Ha túl elfoglalt vagy mostanában, akkor ezek a pikk-pakk elkészíthető csirkés finomságok pont neked lettek kitalálva.
NosaltyHa túl elfoglalt vagy mostanában, akkor ezek a pikk-pakk elkészíthető csirkés finomságok pont neked lettek kitalálva.
NosaltyMai Napi Tippünk segít, ha mindenképpen húsosat ennél, de szűkös a pénztárca. Vannak kissé elhanyagolt húsrészek, melyek egészen olcsók, és irtó finom ételek kihozhatók belőlük. Lássuk csak!
NosaltyHa valami vadítóan friss és rendhagyó csirkés főételen töröd a fejed, akkor tökéletes helyen vagy: ez a recept az olaszos virtustól izgalmas, a citromtól friss, a vajtól krémes, a kapribogyó pedig lekerekíti az ízeket, ahogy kell, szóval ki ne hagyd belőle! Ja, és összesen húsz perc!
Hering AndrásA csirkecomb a gyerekek és felnőttek egyik kedvenc húsrésze, főleg, ha a dobverőkről van szó. Süsd, rántsd, fűszerezd ezerféleképpen!
NosaltyEgy friss, színes saláta egy könnyű ebédre is szuper ötlet. Mutatjuk a kedvenceinket, melyeket ezúttal csirkehússal turbóztunk fel nektek.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...