Egy majonézes saláta húsvétra, ami a horoszkópod párja
Franciás, burgonyás, tojásos, virslis, zelleres, zöldséges, avokádós? Melyik majonéztől szaftos saláta a csillagjegyed párja idén húsvétkor?
NosaltyFranciás, burgonyás, tojásos, virslis, zelleres, zöldséges, avokádós? Melyik majonéztől szaftos saláta a csillagjegyed párja idén húsvétkor?
NosaltyMagyaros klasszikus szalagos, nagyiféle csöröge, olasz porcukros, francia eclair? Mindenféle változatot mutatunk, csak győzzön választani a csillagjegyetek!
NosaltyLesd meg, ezen a héten melyik édesség lesz az, ami elkápráztatja a csillagjegyed! Palacsintakölteményekkel támadunk.
NosaltySe tejtermék, se tojás, se méz nem került a következő vegán csodákba. Édes ízek, különlegesen finom alapanyagok viszont annál inkább! A Veganuárra ösztönzünk titeket, fogyasszunk minél kevesebb állati eredetű összetevőt!
NosaltyCsillagjegyeink mindig segítenek felfedezni, hogy mi is az igazán jó nekünk. Most sem hagynak minket cserben, amikor az otthoni irodánkat szeretnénk berendezni.
NosaltyA tejföl a magyarok büszkesége, kedvence, jolly jokere. Ismerünk olyat, akit szerint a világ összes ételéhez illik. Lássuk, kinek milyen, tejföllel turbózott húsételt ajánlanak a csillagok!
NosaltyHa még nem döntötted el, mit készítesz idén Márton-napra, akkor válassz innen libás fogást...csillagjegyed alapján!
NosaltyAz őszi-téli szezon sztárja hosszú évek óta, töretlenül a sütőtök, azon belül is a belőle készült selymes krémlevest szeretitek leginkább. Megértjük, éppen ezért most horoszkóp alapján passzintottunk mindenkinek egy-egy receptet!
NosaltyAmerikai? Rakott? Sütős? Szalvétára hajtott? Sima göngyölt? Annyiféle változat van, mi most ezeket a nem mindennapi palacsintarecepteket ajánljuk a csillagjegyeknek!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...