Meglepő, hogyan eszi Dua Lipa a görögdinnyét
Egy kicsit bizarr módon eszi a sztár a nyár kedvencét, a görögdinnyét.
NosaltyEgy kicsit bizarr módon eszi a sztár a nyár kedvencét, a görögdinnyét.
NosaltyBiztos sokan főzünk chilivel: megannyi tüzes kedvenc elengedhetetlen alapja a fűszer, amiből annyi különböző fajta van, mint csillag az égen. De melyik kerüljön a fazékba: friss, szárított, por vagy egész?
Lakos BenedekVannak a gasztronómiában olyan játékosok, amelyek egyszerűen elkészíthetők, viszonylag olcsóak, közben mégis elképesztő ízt képesek átadni az ételeknek. A chiliolaj is ilyen, lássuk, hogyan készül!
Lakos BenedekA magyar ember úgyis mindent csípősen szeret, ennek a szenvedélynek szenteltük most ezt az összeállítást. Itt minden étel (legyen főétel vagy édesség) egy nagy pofon, ami felráz a szürke hétköznapokból.
NosaltyHa már unod a jól bevált fogásaidat, próbáld ki, hogy a megszokott recepteket az alábbi 5 alapanyaggal teszed izgalmassá. Nem fogod megbánni!
Szász NóriVirító zöld tavaszias krémleves, baconnel spékelt batátatócsni és egy tiramisus chiapuding a jussod ma.
NosaltyItt az idő, hogy megkezdjük a tavaszi kertészkedést, és előkerüljenek a vetőmagvak! A fűszernövények között is bőven akad olyan, amit a tavaszi szezonban kell elvetni, hogy pár hónap múlva már szedhessük a friss fűszert. Te mennyire ismered jól ezeket a növényeket?
NosaltyA kókuszolaj sokak kedvence a konyhában. Igen ám, de ha hideg hozzávalókkal keverjük, az kellemetlen meglepetésekhez vezethet, így jobb felkészülten belevágni a vele történő sütés-főzésbe.
Szabó AnnaNyílt levélben fogalmazta meg aggályait a népszerű termékkritikus a boltokba épphogy csak visszatért Traubisodával kapcsolatban: szerinte romlott az üdítő minősége.
Mind feledkeztünk már meg kamrafiókban hagyott fokhagymáról, ami a legtöbb esetben (ha épp nem penészedik be teljesen) ilyenkor sem hagyja el magát, hanem csírázni kezd. Lássuk, mi ezzel a teendő!
Apró tökre vagy csilipaprikára emlékeztető, C-vitaminban dús pirosas-barnás gyümölcsök, melyek Brazíliában, de akár nálunk is megteremnek. Íme a brazil cseresznye, alias pitanga, amit alig ismerünk.
A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...
Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!