chili

11 fűszeres chilis bab, ami feltüzel a hidegben

Az őszi hedegben többféle módon is fel lehet melegedni: a forró levesek, nagy bögre kakaók és komfortos egytálételek mellett a tüzes chilis bab is hasonló hatással lesz ránk. Persze akkor se hagyjuk ki őket, ha annyira nem bírjuk a csípőset.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...