8 magyaros krumplis étel, amit tényleg mindenki szeret
Nincs mit ragozni, a burgonyát mindenki szereti, a magyaros ételeknek pedig megingathatatlan a totemoszlopa. Szemezgess innen ebédnek valót!
NosaltyNincs mit ragozni, a burgonyát mindenki szereti, a magyaros ételeknek pedig megingathatatlan a totemoszlopa. Szemezgess innen ebédnek valót!
NosaltyMár a burgonya ára sem a régi, de azért még mindig nem kell annyira mélyen a zsebünkbe nyúlni, hogy egy bőséges egytálételt készítsünk belőle. Válogassatok kedvetekre ellenállhatatlan krumplis receptjeink közül!
NosaltyA mostani héten a (sajnos) meglepően nagyot drágult burgonya lesz a fő alapanyagunk, viszont megpróbálunk viszonylag olcsó fogásokat kihozni belőle. Tartsatok, főzzetek, süssetek velünk!
NosaltyGratin, pompom, párnakrumpli, sajtos-sütős püré, svéd, belga...csak győzd kiválasztani a befutót!
NosaltyBurgonya vagy krumpli, egy a lényeg, legyen belőle jó sok, lehetőleg menjen mellé kolbász vagy szalonna is, legyen ducira megrakva, és kerüljön a tetejére temérdek tejföl!
NosaltyAkár egy klasszikus magyaros fogás neve is lehetne a ráncos krumpli, mégis egyenesen a Kanári-szigetekről érkezett asztalunkra: különleges sófűrdőt kapott, és két olyan ízbomba mártogatóst, hogy ezentúl le se kerülnek majd a repertoárodról!
Hering AndrásMegmaradt tojás, esetleg sonka, burgonya, hagyma, cukkini, alma, répa, máj, csirkeszárny. Viszonylag olcsó alapanyagokat válogattunk egész hétre, reméljük, inspirációra találtok!
NosaltyHívhatjuk burgonyának, hívhatjuk krumplinak, a lényeg ugyanaz: egy (viszonylag) olcsó, ősi, univerzális, mindenféle fogásban bevethető alapanyag, melyet télen-nyáron imádunk. Most 7 napig főzünk és sütünk majd vele, az unalom legapróbb jele nélkül.
NosaltyBurgonya, liszt, tojás, szalonna és alma...ha ezek az alapanyagok megtalálhatóak a konyhádban, akkor indulhat is a főzés!
GrétiHa sütőben sült egytálétel a tervünk, válasszuk a burgonyás verziókat, mert ezekért tényleg mindenki rajong, és annyiféleképpen variálhatók!
NosaltyHa választhatnánk, milyen alapanyagok legyünk, a krumpli tuti dobogós helyezett lenne. Minden formában imádni való, lássuk, melyik recept illik hozzád illetve csillagjegyedhez!
NosaltyA krumpli az év minden napján megmentőnk – egészen olcsó, változatosan elkészíthető, főzhető, pépesíthető, süthető. Egytálételekben pedig kifejezetten pompásan működik!
NosaltyAmint beleharapsz ebbe a mennyei krumplikölteménybe, azonnal megérted, miért kell 15 óra az elkészítéséhez, és máris tervezni kezded, mikor vágsz bele újra.
NosaltyA héten a még mindig olcsó(bb)nak számító krumpli lesz a fő alapanyagunk, és igyekszünk minél változatosabban felhasználni. 7 napig a burgonyát imádjuk, tartsatok velünk!
NosaltyIgazi ínyencség ez a vega tatár, amit beilleszthetsz a karácsonyi menübe, ha húsmentes, felvágós előételt szeretnél tálalni.
GrétiA szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.
Kormos LiliMegettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
Szász NóriA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...