5 ízesítés, amitől a klasszikus krumplifőzeléked újjászületik
Szuper fűszer a babérlevél, és örök kedvenc sűrítő-krémesítőnk a tejföl, de ha picit változtatnál a krumplifőzeléked ízesítésén, akkor most figyelj!
Brecz JuditSzuper fűszer a babérlevél, és örök kedvenc sűrítő-krémesítőnk a tejföl, de ha picit változtatnál a krumplifőzeléked ízesítésén, akkor most figyelj!
Brecz JuditBabérlevéllel, korianderrel, tejföllel, tárkonnyal, paradicsommal, curryvel...ééés fasírttal! Mindegyikkel készülhet burgonyafőzelék, döntsd el te, melyikre vágysz!
NosaltyNem hagyunk titeket éhesen, a currys krumplifőzitekhez házi kifli jár, végül pedig egy puha kókuszkockával is készülünk!
NosaltyTudjuk, hogy a magyaros burgonyafőzelék a legjobb babérral, tejjel, menzásan, de azért van ennél tovább is: citrom, petrezselyem, koriander, kókuszkrém, kurkuma vagy curry is megspékelheti!
NosaltyKrumplifőzelékből sosem elég, ráadásul a fantasztikus hagyományos változaton túl is van élet: korianderes, currys, gyömbéres és borsós verziót is készíthetünk.
NosaltyTöretlenül imádjuk a krémes főzelékeket, főleg, ha kevés tejföl is kerül beléjük! Vesd be a most szezonális zöldségeket!
NosaltyAz első tavaszi napokban az a legjobb, hogy végre úton-útfélen medvehagymázhatunk. Na de ki mondta, hogy csak pesztó és pogácsa készülhet belőle? Ha nem félsz az intenzív, fokhagymásan harsogó ízétől, rakd bátran mindenbe, amibe eddig nem! Az a krumplifőzelék például egyenesen imádta.
Hering AndrásFárasztó napod volt? Végy elő egy kis zöldséget, és csinálj egy finom, lélekmelengető főzeléket!
NosaltyA szerdai nap nem tartogat semmilyen húsos fogást, ellenben különleges ízbombákat igen: a levest mascarponéval krémesítettük, a főfogás a menzát idézi, a desszert pedig gyors és csodás.
NosaltyMi is jobb annál, mint amikor a sütő (vagy serpenyő) oly' kegyes hozzánk, hogy omlósra süti nekünk a húst, együtt a mellé rakosgatott zöldségekkel... ilyen receptek következnek most!
NosaltyA pihenős napok után hamarosan újra munkába kell állnunk, de addig még hátra van egy remek ebéd.
NosaltyFőételnek, desszertnek is beillő édes tésztás finomságok őrjítenek meg ma! Lekvár, mák, túró...s minden mi jó!
NosaltyA fejlesztésnek köszönhetően valószínűleg sokkal kevesebb lesz a szemét az utcákon.
Új kutatások szerint a rendszeres kávéfogyasztás hatással van a koleszterinszintre is. A kávé típusa, mennyisége és még a fogyasztó neme is befolyásolja, hogyan hat koleszterinünkre a kávé.
A hosszú hétvége első napján nem szeretnél sok időt a konyhában tölteni, de szeretnél egy fincsi desszertet? A pohárkrém tökéletes választás.