5 ízesítés, amitől a klasszikus krumplifőzeléked újjászületik
Szuper fűszer a babérlevél, és örök kedvenc sűrítő-krémesítőnk a tejföl, de ha picit változtatnál a krumplifőzeléked ízesítésén, akkor most figyelj!
Brecz JuditSzuper fűszer a babérlevél, és örök kedvenc sűrítő-krémesítőnk a tejföl, de ha picit változtatnál a krumplifőzeléked ízesítésén, akkor most figyelj!
Brecz JuditBabérlevéllel, korianderrel, tejföllel, tárkonnyal, paradicsommal, curryvel...ééés fasírttal! Mindegyikkel készülhet burgonyafőzelék, döntsd el te, melyikre vágysz!
NosaltyNem hagyunk titeket éhesen, a currys krumplifőzitekhez házi kifli jár, végül pedig egy puha kókuszkockával is készülünk!
NosaltyTudjuk, hogy a magyaros burgonyafőzelék a legjobb babérral, tejjel, menzásan, de azért van ennél tovább is: citrom, petrezselyem, koriander, kókuszkrém, kurkuma vagy curry is megspékelheti!
NosaltyKrumplifőzelékből sosem elég, ráadásul a fantasztikus hagyományos változaton túl is van élet: korianderes, currys, gyömbéres és borsós verziót is készíthetünk.
NosaltyTöretlenül imádjuk a krémes főzelékeket, főleg, ha kevés tejföl is kerül beléjük! Vesd be a most szezonális zöldségeket!
NosaltyAz első tavaszi napokban az a legjobb, hogy végre úton-útfélen medvehagymázhatunk. Na de ki mondta, hogy csak pesztó és pogácsa készülhet belőle? Ha nem félsz az intenzív, fokhagymásan harsogó ízétől, rakd bátran mindenbe, amibe eddig nem! Az a krumplifőzelék például egyenesen imádta.
Hering AndrásFárasztó napod volt? Végy elő egy kis zöldséget, és csinálj egy finom, lélekmelengető főzeléket!
NosaltyA szerdai nap nem tartogat semmilyen húsos fogást, ellenben különleges ízbombákat igen: a levest mascarponéval krémesítettük, a főfogás a menzát idézi, a desszert pedig gyors és csodás.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...