8 bundás kenyér, mely beindítja a napodat
Teljesen mindegy, hogy sósan vagy édesen szereted a bundás kenyeret, hiszen most mi mind a két változatra hoztunk recepteket.
NosaltyTeljesen mindegy, hogy sósan vagy édesen szereted a bundás kenyeret, hiszen most mi mind a két változatra hoztunk recepteket.
NosaltyHa egy kiadós és ínycsiklandozó reggelivel kezded a napot, akkor semmi sem állhat majd az utadba a nap folyamán. Az alábbi listán többek között szerepel klasszikus bundás kenyér, ízletes amerikai palacsinta és gyümölcsökkel felturbózott zabkása!
NosaltyReggelizzetek a két ünnep között úgy, mint egy király! Hátha nem kell kimozdulni sem, és lesz időtök hosszan élvezni ezeket az édes vagy éppen sós finomságokat!
NosaltyValaki édesen, valaki sósan szereti ezt a csodás fogást, mi most mind a kettőre hoztunk néhány remek receptet.
NosaltyTermészetesen nem csak egyféle bundás kenyér létezik a világon, elég unalmas is lenne a földbolygó, ha ez így lenne. A most következő recept az édes kategóriába esik, ráadásul nem serpenyőben készül. De akkor hogyan?
Lakos BenedekTeljesen mindegy, hogy édesen vagy sósan szereted a bundás kenyeret, mi most mindkét verzióra hoztunk pár remek receptet!
NosaltyBundáskenyérből nincsen olyan, hogy elég, és olyan sem, hogy nem finom. Édesen, sósan, egyszerűen nagyszerű, főleg, ha ezeket a felturbózott változatokat készítitek el.
NosaltyLegyen szó tojásételről, gofriról, szendvicsről vagy akár amerikai palacsintáról, ezek a sós és édes finomságok nem hiányozhattak nálatok egy jó nap indításához idén.
NosaltySzinte az egész világon édesen eszik, nekünk, magyaroknak mégis az egyik kedvenc sós reggelink...mi az? Nos, a megfejtés nem más, mint a jó öreg klasszikus, a tojásba forgatott sült kenyér, leánykori nevén: bundás kenyér.
NosaltyHa azt hinnéd, hogy órákig tartó sütés-főzéssel lehet csak finom ételeket készíteni, akkor jó hírünk van: a mikróban is rengeteg mindent meg tudsz csinálni, ráadásul nem is kell annyit pepecselned velük, mintha sütnéd vagy főznéd őket hagyományos módszerekkel.
Stuth-Nagy NikiEzek a fogások tökéletes napindítók lesznek, ha például hétvégén egy finom brunch-csal ébresztenéd a családot, vagy fogadnád a barátokat, de uzsonnára sem utolsók! A következő receptek közül bátran válogathatsz.
NosaltyNagyon nehezen találunk olyan embert, aki nem lágyul el egy finom bundás kenyértől! Most olyan változatokat mutatunk, melyek túlmutatnak a klasszikus, egyszerű recepten.
NosaltyÉdes, sós, kolbászos vagy tepsis, egy finom bundás kenyér remekül meg tud alapozni egy jó napot. Íme 9 recept, amit ki kell próbálni!
NosaltyKészüljön reggelire vagy vacsorára, esetleg hétvégi dekadenciával ebédre, a bundás kenyérnek van néhány kritikus követelménye, amit nem érdemes elhibázni. Elő a tojással és a serpenyővel, süssük meg álmaink kenyerét!
Lakos BenedekKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...