brunch

Te se hagyd ki a Michelin-ajánlott TATI most induló reggelijét

Odavagy az ínycsiklandozó, kiadós brunchokért? Akkor mindenképpen látogass el a Dohány utcai TATI étterembe, ami bár még csak kevesebb, mint egy éve színesíti a VII. kerületet farm to table konyhájával – mégis, szeptember óta egy Michelin-ajánlást jelző piros táblával az ajtaján várja a vendégeket. Nem régóta pedig a reggeleket is ismerős, házias ízekkel kezdhetjük náluk.

Nosalty

„A hangulat adott, az élményt pedig a mi kreativitásunk által...

Az V. kerületi Veres Pálné utca megannyi nevezetességnek ad otthont, ám tavaly egy újabb különlegességgel bővült, ugyanis itt nyitotta meg kapuit egy igazi brunch-mennyország, a Deszka. Mi is felkerekedtünk hát, hogy megismerjük közelebbről ezt a gasztrolátványosságot. És hogy mit találtunk? Egy proseccótól pezsgő, illatokkal teli, utcára nyíló, színes tapétás csuda helyet. Az egyik alapítója, Major Dávid hatalmas nyüzsgésben tölti itt a mindennapjait, de szerencsére időt szakított arra, hogy meséljen nekünk a Deszkáról.

Nosalty

A török és az olasz lány, akik Magyarországon mutatják meg,...

A The Garden Studio hosszú ideig Tomcsányi Dóri elismert magyar divattervező márkájának otthonaként és dizájnerüzletként működött, tavaly ősszel azonban átalakultak, és egy kávézó/reggeliző/koktélozórésszel egészültek ki. Az egyedi koncepciót megálmodó, török származású Mervével és az olasz séffel, Sarával beszélgettünk.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...