17 fenséges brownie, ha kényeztetnéd kicsit magad
Egy jó szaftos, extracsokis brownie-t mindenki megérdemel, még akkor is, ha nagyon odafigyel arra, mit eszik, és alapvetően nem fogyaszt cukros ételeket, sütiket.
NosaltyEgy jó szaftos, extracsokis brownie-t mindenki megérdemel, még akkor is, ha nagyon odafigyel arra, mit eszik, és alapvetően nem fogyaszt cukros ételeket, sütiket.
NosaltyExtra puha, szupergyors brownie-receptek következnek. Ajjaj, pont most diétázol? Esetleg csak tej- és tojásmentes verziót ehetsz? Akkor jó helyen jársz, mert speciális recepteket is mutatunk neked.
NosaltyFütyülő sárgarépa-krémlevest együnk elsőnek, másodiknak pedig könnyed bulguros csirkét, amit most nem rántunk ki, mert hétköznap van. Azért egy gyors brownie belefér?
NosaltyImádjuk a klasszikus Túró Rudit, fanyarkás túró, édes vagy kesernyés csokibevonat, de ahogyan már megszokhattuk, gyerekkori kedvencünk időről időre előrukkol limitált, izgalmas ízekkel. Nézzük, most mivel leptek meg minket. Itt a brownie-s Túró Rudi!
NosaltyNehéz eltalálni a tökéletes brownie állagát – ha nagyon szaftosan szeretjük a közepét, biztosan rengeteg módszert kipróbáltunk már. A Napi Tipp azonban most olyan trükköt mutat, amit még korábban biztos nem vetettünk be.
Lakos BenedekSokak számára ismeretlen fogalom a maradék csokinyúl és csokitojás húsvét után, de könnyen előállhatnak olyan helyzetek, hogy tényleg kicsit sok gyűlik össze ezekből a finomságokból. Mi készüljön belőlük az elmaradhatatlan csokis muffinon túl?
Szekeres DóraJöhet egy igazán gazdag palócleves vagy épp egy szaftos citromos csirkecomb és egy kívánatos három hozzávalós brownie? Ezek lesznek a kedvencek ma!
NosaltyBlondie, a szőke süticiklon! Egy erősen sodró sütiélmény, ha Valentin-napon el szeretnéd csavarni a kiszemelt hölgy vagy úr fejét.
GrétiA mai menüsor igazán fincsi lesz, a leves sokatok kedvence, a főétel a nyarat idézi, a süti pedig tej- és tojásmentes.
NosaltySokan mondják, hogy a sütés olyan, mint a kémia, és ez valahol igaz is. Persze ettől még nem kell félni tőle, vagy úgy gondolni rá, mint valami szörnyen bonyolult dologra. A sütés öröm is lehet, főleg, ha könnyed és gyorsan elkészíthető receptjeink vannak hozzá. Most csupa ilyet hoztunk nektek, lehet válogatni bátran!
HirdetésA mai menüvel már készülünk az ünnepekre, hiszen csupa olyan fogást tartalmaz, mely a karácsonyi asztalon is megállná a helyét.
NosaltyNem tudunk ellenállni egy jó brownie-nak, és még kevésbé egy olyan trükknek, ami azt ígéri, hogy életünk legjobb brownie-ját készíthetjük el vele. Napi Tippünkben egy új TikTok-trendet mutatunk be, aminek már a látványától is összefut a nyál a szánkban.
Szász NóriZöldségekben gazdag ebéddel lakhatunk jól ma: a leves sárgarépából készül, a rizottó céklától kap színt, sőt, még az édességbe is kerül egy kevés édesburgonya.
NosaltyMára is mennyei fogások jutnak! Egy klasszikus Jókai-bableves Gundel alapján, főételnek túrós csusza, végül egy nagyon egyszerű csokis brownie érkezik.
NosaltyA kivi igazi ínyencség a téli hónapokban, hámozása azonban egy olyan pont, ami kicsit elveheti a kedvet a fogyasztásától, pláne ha már túlérett. Felesleges „gányolás" helyett inkább könnyítsd meg saját magad dolgát ezzel az egyszerű trükkel!
NosaltyKözeleg az új év, kanyarban az új divatirányzatok, és nemcsak a ruházkodásunkat tekintve, hanem a lakberendezés terén is. Lássuk, hogy festenek a szakértők szerint 2025-ben a legmenőbb konyhai étkezők!
NosaltyHa esetleg maradna a megvásárolt dióból, mindenképpen tárold megfelelően, mert ahhoz túl drága és finom, hogy pocsékba menjen!
NosaltyA konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...