Mit főzzek ma? Brokkolikrémleves, rakott krumpli és Fekete-erdő pohárkrém babusgat
A mai menüt úgy állítottuk össze, hogy igazán jóllakottnak érezzed magad utána. Mindezt igazán mennyei fogásokkal érjük el.
NosaltyA mai menüt úgy állítottuk össze, hogy igazán jóllakottnak érezzed magad utána. Mindezt igazán mennyei fogásokkal érjük el.
NosaltyMa nem eszünk húst, de aki bánkódna emiatt, egész biztosan vígaszra lel a süteményben! Jó étvágyat nektek!
NosaltyA mai menü tökéletesen passzol egy rohanós naphoz, hiszen egy könnyed és gyors brokkolikrémleves, egy laktató paprikás krumpli és egy édesen finom gofri vár rád.
NosaltyCsudaszínes és fincsi fogásokat választottunk nektek mára: a krémlevesre pirult csicseri került, a ragu dúskál a padlizsánban, a süti pedig tök egyszerű!
NosaltyMai menünket már csak azért végigkóstolnátok, hogy eljuthassatok a fantasztikus töltelékű Gundel palacsintáig. A brokkolikrémleves és a brassói sem hagy majd cserben, ígérjük, főleg, hogy mindhárom fogásból igazán gyors változatot mutatunk.
NosaltyVegyétek, egyétek, páratlan brokkolis levesreceptek következnek!
NosaltyZöldellő brokkolikrémleves kezdésnek, majd egy gazdag zúzapörkölt tarhonyával, végül pedig egy lágy vaníliakrémmel töltött palacsinta készüljön a konyhátokban.
NosaltyA krémlevesek tengerében van egy delikvens, amit a legjobban szerettek és a legnépszerűbb. Ő a brokkolikrémleves.
NosaltyNem elég, hogy fantasztikus állaguk van, ezek a levesek mind rejtenek magukban egy-két meglepetést, csupán el kell kanalazzuk magunkat hozzájuk. Mindenki készen áll?
NosaltyKönnyed, gyorsan összedobható ebéd vár ma mindenkit brokkolileves, joghurtos csirke és édes gofri képében.
NosaltyMára olyan őszi fogásokat választottunk, melyek eltelítenek, de nem terhelik meg nagyon a gyomrot.
NosaltyA mai napon egy reform brokkolikrémlevest, egy izgalmas gombás tésztát és egy mennyei retro sütit készítünk.
NosaltyAz egyszerűség jegyében csupa gyors, ízletes és laktató recepttel készültünk nektek mára.
NosaltySzínesek, illatosak, izgalmasak, van itt gomba, brokkoli, paradicsom, zeller, karalábé, póréhagyma, burgonya, melyik jöhet ebédre?
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...