bogyós gyümölcs

Hangulatjavító ételek a hideg, sötét hónapokra

A rövidülő nappalok és az esős, hideg hétköznapok szinte elkerülhetetlen, hogy rányomják a bélyegüket a kedvünkre. Levertebbnek, fáradtabbnak és gyengébbnek érezzük magunkat, miközben semmi másra nem vágyunk, csak arra, hogy bekuckózhassunk a kanapén. De nem ez az egyetlen megoldás, amiben gondolkodhatunk!

Nosalty

Vörös, kék, fekete, avagy így süssünk-főzzünk ÁFONYÁVAL

Legyen a színe szinte már feketébe hajlóan kék vagy piros, legyen friss vagy épp aszalt, készüljön belőle lekvár, szörp vagy épp szósz, az áfonya sokunk nagy kedvence – egy nem olcsó, de rendkívül egészséges és finom bogyós gyümölcs, amelynek érési ideje nyár végétől egészen őszig terjedhet, de még most is sokszor találkozhatunk vele a boltokban.

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

További cikkek