Miért keletkezik fehér hab, amikor csirkehúst főzünk?
Általában gyorsan megszabadulunk a leves felszínén úszkáló fehér habtól – de gondolkodtunk már azon, hogy miért keletkezik, és főleg, hogy biztonságos-e, ha elfogyasztjuk?
Szabó AnnaÁltalában gyorsan megszabadulunk a leves felszínén úszkáló fehér habtól – de gondolkodtunk már azon, hogy miért keletkezik, és főleg, hogy biztonságos-e, ha elfogyasztjuk?
Szabó AnnaNéhány étel simán fogyasztható akkor is, ha van rajta egy kis penész, más élelmiszereket viszont jobb azonnal kidobni, ha megjelenik rajta a jellegzetes, bosszantó zöld réteg.
NosaltyMi is jobb annál, mint amikor a sütő (vagy serpenyő) oly' kegyes hozzánk, hogy omlósra süti nekünk a húst, együtt a mellé rakosgatott zöldségekkel... ilyen receptek következnek most!
NosaltyA pihenős napok után hamarosan újra munkába kell állnunk, de addig még hátra van egy remek ebéd.
NosaltyFőételnek, desszertnek is beillő édes tésztás finomságok őrjítenek meg ma! Lekvár, mák, túró...s minden mi jó!
NosaltyA fejlesztésnek köszönhetően valószínűleg sokkal kevesebb lesz a szemét az utcákon.
Új kutatások szerint a rendszeres kávéfogyasztás hatással van a koleszterinszintre is. A kávé típusa, mennyisége és még a fogyasztó neme is befolyásolja, hogyan hat koleszterinünkre a kávé.
Ha szeretnél jól aludni, akkor ezeket a vitaminokot érdemes beszerezned.