Bicsár Attila

„Nagyon nagy fantáziát látok a zöldségekben!” — interjú Bicsár Attila...

A Veganuár jegyében izgalmasnak találtuk a beszélgetést egy olyan séffel, aki már több helyen és projekt kapcsán mutatta meg az országnak, hogy hiába a kacsamáj az egyik kedvenc alapanyaga, a zellert és a céklát is hasonlóan mesterien kezeli. Bicsár Attila mesélt a gombákhoz fűződő viszonyáról, a jelen trendjeiről, a Közel-Kelet konyhájának térhódításáról és arról, hogy hol tartanak jelenleg a hazai vendégek, ami az anyagismeretet, technológiákat jelenti.

Pákozdi Nóra

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...