beszélgetés

Steiner Kristóf és Gianni Annoni is ott lesznek a neves...

Szakmai előadások, izgalmas panelbeszélgetések és alapvetően új, előremutató ötletek várnak mindenkire, aki november 14-én ellátogat a harmadik Plant-Powered Perspectives konferenciára. A növényi alapú élelmiszeripar nívós eseményen olyan neves felszólalók is jelen lesznek, mint Gianni Annoni és Steiner Kristóf.

Nosalty

Ilyen, amikor a magas nő és az alacsony férfi egy...

Társadalmunkban elképesztő mértékű jelentőséget tulajdonítunk olyan testi külső jegyeknek, mint például a magasság. Néha olyannyira komolyan vesszük ezt, hogy nőként nem vagyunk hajlandóak alacsonyabb férfiakkal ismerkedni, esetleg férfiként tartunk attól, ha a párunk magasabb nálunk. De hogyan élik ezt meg azok, akik a „normális” magasságspektrumon kívül élik életüket? Az Egy asztalnál új videójában kiderül.

Nosalty

Ilyen, amikor a bevándorló és a nacionalista egy asztalhoz ülnek

Kevés olyan téma korbácsolta fel és osztotta meg jobban a magyar közvéleményt az utóbbi években, mint a bevándorlás kérdésköre. A migrációhoz való viszonyulás parázs vitákat szított baráti, családi körökben, mindezt ráadásul úgy, hogy a legtöbben sosem találkoztunk szemtől szembe a helyzettel, magyarán feltehetően nem volt alkalmunk személyesen elbeszélgetni egy hazáját elhagyni kényszerülő emberrel. Az Egy asztalnál sorozat új részében Józsefnek (aki saját bevallás szerint hithű nacionalista) lehetősége nyílik erre, kérdés, hogyan alakul a találkozás közte és Hassan között.

Nosalty

Ilyen, amikor a pornószínésznő és az ex-pornófüggő egy asztalhoz ülnek

Harmadik évadjával jelentkezik az Egy asztalnál videósorozat, és az őszi szezonban is hasonlóan meghökkentő, megmozgató és elgondolkoztató témákkal, emberekkel, beszélgetésekkel találkozhatunk majd. Ezt mutatja az erős indítás is: a legelső részben June, a pornószínésznő és Balázs, az ex-pornófüggő állnak a konyhapult mögé. De mit tudnak majd egymásnak mondani? A videóból kiderül.

Nosalty

Nézd meg, hogyan főz együtt egy gazdag és egy szegény...

Utolsó részéhez érkezett az Egy asztalnál videósorozat, amelynek során határokat feszegető, hiánypótló és végtelenül emberi beszélgetéseknek lehettünk tanúi. A lezárás sem alakult másképpen: a megélhetési spektrum két teljesen ellenkező oldaláról érkező Yvonne és Rita ültek le egy asztalhoz – de miről tudtak beszélgetni?

Nosalty

Nézd meg, hogyan főz együtt egy idős és egy fiatal...

Az Egy asztalnál videósorozat negyedik részében mondhatni felborul a világ megszokott rendje. Ugyanis a stúdiókonyhában egy 21 éves, fiatal, házasodni készülő pár és egy több mint 30 éve együtt, de nem házasságban élő, nyugdíjas pár találkozik. Mit mondanak majd egymásnak a szerelemről, házasságról és intimitásról? A videóból kiderül.

Nosalty

Nézd meg, hogyan főz együtt egy spirituális papnő egy katolikus...

Két világ találkozik a konyhában? Vagy mégsem? Ugyanazt képviselné Natali, a spirituális papnő és Laci atya, a római katolikus egyház papja, csak esetleg másként értelmezik azt? Ha erre a nagy kérdésre nem is kapunk választ, azt mindenesetre megtudhatjuk, mit gondol Laci atya a jógáról, és tart-e Natali attól, hogy boszorkányüldözés áldozatává válik.

Nosalty

Nézd meg, hogyan főz egy meleg és egy szivárványcsaládokat ellenző...

Egy meleg és egy szivárványcsaládokat ellenző ember besétál egy konyhába. Ami ezek után történik, azonban nem egy humoros szituáció csattanója, helyette egy komoly, hiánypótló, de legfőképpen emberi beszélgetés tanúi lehetünk, ami a stúdión kívül talán nem történt volna meg. Képes lesz Gábor és Bence ellentéteiket félretéve elkészíteni egy vacsorát? A videóból kiderül!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...