Banyaerdo

A „Tányérodon az erdő" az év egyik legfontosabb magyar kulináris...

Ki gondolta volna néhány évvel ezelőtt, hogy egy vadon termő, akár egy kisebb kirándulás során ingyenesen beszerezhető növény – pontosabban élőlény – ilyen pozitív PR-t kap? A gombákra újabban egyfajta reménysugár vetül, a nem fenntartható húsfogyasztás egyfajta alternatívájaként. Ilyen fokú tudatosság nem vezérelte a Banyaerdő életre hívóit, de a közérdeklődés most mindenképpen élénkebb a téma iránt, mint korábban. Priksz Gáborral, a Banyaerdő egyik vezetőjével beszélgettünk.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...