9 desszertköltemény, amiben a banán a sztár
Szerencsére banánt télen-nyáron találunk a boltok polcain vagy éppen a piacon. Így, ha valami édességre fájna a fogunk, dobjunk össze egy egyszerű banános süteményt.
NosaltySzerencsére banánt télen-nyáron találunk a boltok polcain vagy éppen a piacon. Így, ha valami édességre fájna a fogunk, dobjunk össze egy egyszerű banános süteményt.
NosaltyA gyümölcs maga már nem generál sorokat a boltok előtt, de a belőle készített süteménynek továbbra is hatalmas rajongótábora van. Mindegy milyen formában, csak imádni lehet!
NosaltyA banánkenyér önmagában is egy gyors és praktikus édesség, de ha szeretnénk ezeket a kvalitásait még tovább javítani, akkor elég, ha előveszünk egy muffinformát. Készen álltok egy szuper receptre?
NosaltyA banános süteményekben az a legjobb, hogy mindig puhára és édesre sikerülnek függetlenül attól, mennyi cukrot vagy lisztet használsz fel az elkészítésükhöz. A következő receptekben minden hozzávaló a szükséges mennyiségben kerül csak bele a süteménybe, imádni fogod őket.
NosaltyA banánkenyér egy relatíve egyszerű sütemény, persze ez ne jelentse azt, hogy meghagyjuk úgy, ahogy van. Készítsük el a legtökéletesebb verziót, az alábbi tippek segítségével.
Lakos BenedekA banánkenyér talán egyike a legegyszerűbb és leggyorsabb süteményeknek, és miközben én is az egyszerűség híve vagyok, muszáj voltam egy kicsit megkavarni a dolgok menetét, ezért új ízekkel láttam el a kenyeret.
Lakos BenedekSzinte nincs olyan ember, aki ne szeretné a banánt, ez a puha, krémes és édes gyümölcs pedig nemcsak magában, süteményekben is képes hódítani, mutatunk is néhány tökéletes édességet, aminek nem lehet ellenállni.
NosaltySzáz meg százféle édességet készíthetünk banánból, a következő 12 recept közül bizony nehéz lesz kiválasztani a legjobbat.
NosaltyA banán a magyar családok dobogós kedvenc gyümölcse, szeretetünk irányába töretlen, épp ezért rengetegen nemcsak nyersen vagy turmixban, hanem sütikben is szeretjük. Próbáltad mar ezekben?
NosaltyKönnyű, elképesztően finom, légiesen könnyed desszertet mutatunk, amelyet kicsit időigényes elkészíteni, de megéri kivárni! Ez a banános sajttortakocka lesz az új kedvencetek, az egyszer biztos!
NosaltyTalán eddig is tudtad, hogy a banánhéjat jó a növények földjébe csempészni, de íme egy új módszer, amivel zseniális módon táplálhatod házi dzsungeled!
Szász NóriA banán rengeteg desszertet és süteményt dob fel, krémesebbé és puhábbá teszi a tésztákat, tökéletesen passzol más gyümölcsökkel, és természetesen a csokoládéval is.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...