Bajnok reggelik baconnel és rengeteg energiával
Reggelizzünk úgy, mint a királyok! Tojás, tortilla, gofri vagy szendvics, mind attól lesznek még szaftosabbak és ízletesebbek, hogy bacon is kerül beléjük.
NosaltyReggelizzünk úgy, mint a királyok! Tojás, tortilla, gofri vagy szendvics, mind attól lesznek még szaftosabbak és ízletesebbek, hogy bacon is kerül beléjük.
NosaltyKi ne szeretne ebédre vagy vacsorára egy gyors, laktató tésztaételt, ami ráadásul selymesen krémes, és még ropogós szalonna is kerül bele?
NosaltyA bacon erős, karakteres íze még a kevésbé jól sikerült fogásokat is jobbá teszi. A nap bármely étkezését feldobja, de a legjobb, ha már a reggeli is baconnel indul.
NosaltyNincs kedved órákig szöszmötölni a konyhában egy hosszú munkanap végén? Tökéletesen érthető! Jöjjenek a legjobb gyors tésztareceptek:
NosaltyTeljesen mindegy, hogy az eredeti recept szerint, tojással szereted, vagy jobban kedveled a tejszínt, ebben a listában mind a kettőre találsz példát. Ez eredetiben azonban nincs tejszín, ezt ne feledjük!
NosaltyA bacontermékeket előállító hazai cég több olyan döntést is hozott az elmúlt években, melyeknek köszönhetően Magyarország piacvezető bacongyártójává vált.
NosaltyBár az alábbi ételek között találni levest, salátát és főételt is, az közös bennük, hogy a bacontől válnak ínycsiklandó fogássá. Hogy mi is a jó bacon ismérve, vagyis mitől lesz az ételünk díjnyertes, arról Kovács Péter, baconszakértő, a Tamási-Hús Kft. kereskedelmi igazgatója árul el néhány érdekességet.
NosaltyUgyan néhány recept az alábbiak közül csak neccesen nevezhető salátának, most mégis így fogunk tenni velük. Hiszen kit érdekelnek a kategóriák, ha ilyen laktató ételeket ehet?
NosaltyA tésztaételekben az a legjobb, hogy szupergyorsan elkészülnek, és ha marad, akkor akár másnap is ehetjük. Ezúttal egy kis baconnel is felturbóztuk őket!
NosaltyAlapvetően azért jó baconbe tekerni a húsokat, mert rendkívül szaftosak maradnak. Na meg még finomabbak lesznek tőle!
NosaltyAz egyik leglaktatóbb, legmagyarosabb étel minden kétséget kizáróan a rakott krumpli. Kerülhet bele tojás, kolbász, tejföl vagy éppen sajt, akkor a legfinomabb, ha minden réteg alaposan átitatódik szafttal a sütés során. A következő receptet gyerekkori emlékek, főként nagyanyám utánozhatatlan receptje ihlette.
Hering AndrásEgy jó sült húsra nehéz nemet mondani, főleg, ha odáig fokozta a készítője a csábítás erejét, hogy szalonnába tekerte az említett szeletet. De minek is mondanánk nemet?
NosaltySzalonnával minden jobb, és kész. De a viccet félretéve, tényleg nagyon sok recept elengedhetetlen része a szalonna, ugyanis ezen építünk szaftos alapot, ez lesz ropogós a sütőben, ez az a hozzávaló, ami nélkül „üres” lenne az étel.
NosaltyEzektől a levesektől biztosan jól fogtok lakni. Krémesen lágyak, sok zöldséggel, amit egy kis roppanós csavar, sült bacon dob fel.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...