Mit főzzek ma? Miso leves, teriyaki padlizsán és tápiókapuding csábít...
A mai menü egészen Ázsiáig repít majd fantasztikus ízeivel.
NosaltyA mai menü egészen Ázsiáig repít majd fantasztikus ízeivel.
NosaltyAz ázsiai levesek különleges ízvilágáért, fűszerektől adott gazdag aromájáért sokan rajonganak, most azoknak is szeretnénk kedvezni, akik még nem fedezték fel, hogyan repíthetik levesekkel magukat távoli országokba!
NosaltyA mai menü csípősre sikerült, de annál jobban fogjátok szeretni. Nyugi, a desszertbe már nem került chili.
NosaltyA mai menüvel egy mesebeli ázsiai világba repítünk el, mely tele van mennyei ízekkel.
NosaltyNe rendelj, inkább dobd össze te magad a legjobb ázsiai jellegű fogásokat! Mutatunk pár receptet, amely egészen biztosan elnyeri a tetszésed!
NosaltyAz ázsiai húslevesek világa lenyűgöző. Illatos fűszerek, karakteres ízű zöldségek – ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy felejthetetlen élményt nyújtson egy tál forró leves. Van egy jó hírünk, ezeket az ételeket otthon sem nehéz elkészíteni!
NosaltyNincs is jobb orvosság az erőlevesnél, ezt minden megfázásban vagy más enyhe betegségben szenvedő jól tudja. Most épp itt van ezeknek a szezonja, főzzünk 30 perces, aromás erőlevest mi is!
Hering AndrásÍgy a 21. században egyre könnyebb megismerkedni a világ különböző gasztronómiáival. Talán az ázsiai konyha az egyik, ami a legtöbb ember szívébe belopta magát az elmúlt időszakban, az összes különböző, furcsa tésztájával együtt.
Lakos BenedekHa unjuk a megszokottat, készítsük el ezt a fantasztikus három fogást: ázsiai csípős-savanyú levest, szójaszósszal ízesített csirkés karfiolrizst és citromos-túrós süteményt.
NosaltyA tésztát mindenki szereti: minél több és hosszabb, annál jobb! A hagyományos levesbetétek mellett használjunk rizs- vagy üvegtésztát is, és próbáljunk ki minél több ázsiai levesverziót, melegen ajánljuk őket!
NosaltyA japán és a vietnami konyha legjobb leveseit ajánljuk nektek, amelyekre, bár lassan készülnek el, megéri várni. Vigyázat, előre szólunk, nem lesz könnyű kiválasztani a legjobbat!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...