audi dining guide

„Aki szenved, hogy még 12 óra van a műszakjából, és...

Pallag Dávid, a 2016-os Konyhafőnök döntőse tízéves pályafutása során Budapest belvárosától Saint Tropez-en át a Balatonig számos konyhán megfordult. Végül a járvány döntött helyette: az elbocsátások és étterembezárások idején feleségével, Pallag Fannival saját helyet nyitottak Budaörsön 2020 decemberében. A nehezített pálya ellenére utólag egyértelműen ez volt a jó döntés, hiszen nemcsak, hogy erős törzsvendégkör alakult ki a Rutin körül, de idén Dávid kapta meg az Év ifjú séftehetsége címet a Dining Guide-tól. Ellátogattunk Budaörsre, hogy megfejtsük a titkukat.

Szász Nóri

Már csak egy hét, és fény derül a legjobb magyar...

2005 óta minden évben sor kerül Magyarország egyik legnívósabb gasztronómiai díjátadójára, az Audi Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálára. Az idei eseményig már csak egy hetet kell várnunk, a várakozás végén pedig megtudhatjuk, hogy milyen minősítést kaptak a magyar éttermek az Audi kiadványában, a Dining Guide TOP100 Étteremkalauzban.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...