Ezért ne tegyél olívaolajat a hummuszhoz
Kevesen tudják, de a világ egyik legismertebb mártogatósába nem is kell olívaolajat tenni. Most azt is elmagyarázzuk, hogy miért ajánlott kihagyni belőle.
NosaltyKevesen tudják, de a világ egyik legismertebb mártogatósába nem is kell olívaolajat tenni. Most azt is elmagyarázzuk, hogy miért ajánlott kihagyni belőle.
NosaltyEzt a ropogós csicseriborsóból készített finomságot, azok is imádni fogják, akik nem feltétlenül vannak oda a vegán ételekért. Adj neki egy esélyt, mert ezt tényleg kár kihagyni!
NosaltyMi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.
NosaltyHorváth Évát december óta kezelik nyílt lábszár- és bokatörése miatt kórházban Magyarországon, ugyanis Balin súlyos motorbalesetet szenvedett. Közösségi médiáján részletesen bemutatta, hogy a kórházban milyen ételeket szolgálnak fel neki.
NosaltyMára hamisítatlan palóclevest, klasszikus és mesteri ízvilágú csirkepaprikást, desszertnek pedig rongyos rétest kínálunk.
NosaltyA Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.
Horváth Évát december óta kezelik nyílt lábszár- és bokatörése miatt kórházban Magyarországon, ugyanis Balin súlyos motorbalesetet szenvedett. Közösségi médiáján részletesen bemutatta, hogy a kórházban milyen ételeket szolgálnak fel neki.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!