A trükk, amivel még sosem volt ilyen könnyű felvágni a...
Napi Tippünkben megmutatjuk, hogy mi az a meglepő eszköz, amivel szuperkönnyű lesz felvágni a zöldségeket!
Szász NóriNapi Tippünkben megmutatjuk, hogy mi az a meglepő eszköz, amivel szuperkönnyű lesz felvágni a zöldségeket!
Szász NóriAz egyik legalapvetőbb konyhai művelet, amihez most egy profi szakács tippjeit hoztuk el. A következő trükkökkel rengeteg időt spórolhatsz az alapanyagok felvágásakor.
Szász NóriUgyan a legtöbb esetben késsel aprítjuk a hagymát, a konyhai művelet elvégzésére más eszközöket is használhatunk, ha úgy kívánja a helyzet. De milyen helyzetek ezek? Nézzük, hogy mit mikor vethetünk be.
Lakos BenedekFiókodban ott lapulnak a legalapvetőbb kések, de nem tudod, hogyan bővíthetnéd a készletet? Ha megérett a gondolat rá, akkor ez itt a te cikked, segítünk a választásban. (x)
HirdetésKét alapanyag, amit nagyon nehéz igazán apróra vágni: a fokhagyma és a gyömbér. Pedig erejüket csak úgy adják ki teljesen, ha alaposan felaprítjuk őket.
Lakos BenedekArról már nem kell több ódát zengeni, milyen nagyszerű konyhai alapanyag a fokhagyma, azt viszont nem árt átgondolni, melyik ételben milyen formában kell, hogy megjelenjen.
Masszi- Rigó CsillaHa mindig is bajban voltál, hogyan kell szépen hagymát vágni, vagy a világért se sikerült egyformára kockázni a sárgarépát, akkor jó hírünk van: új videónkból mindezt megtanulhatod!
NosaltyVirító zöld tavaszias krémleves, baconnel spékelt batátatócsni és egy tiramisus chiapuding a jussod ma.
NosaltyItt az idő, hogy megkezdjük a tavaszi kertészkedést, és előkerüljenek a vetőmagvak! A fűszernövények között is bőven akad olyan, amit a tavaszi szezonban kell elvetni, hogy pár hónap múlva már szedhessük a friss fűszert. Te mennyire ismered jól ezeket a növényeket?
NosaltyA kókuszolaj sokak kedvence a konyhában. Igen ám, de ha hideg hozzávalókkal keverjük, az kellemetlen meglepetésekhez vezethet, így jobb felkészülten belevágni a vele történő sütés-főzésbe.
Szabó AnnaNyílt levélben fogalmazta meg aggályait a népszerű termékkritikus a boltokba épphogy csak visszatért Traubisodával kapcsolatban: szerinte romlott az üdítő minősége.
Mind feledkeztünk már meg kamrafiókban hagyott fokhagymáról, ami a legtöbb esetben (ha épp nem penészedik be teljesen) ilyenkor sem hagyja el magát, hanem csírázni kezd. Lássuk, mi ezzel a teendő!
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...
Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!