anyukám mondta

„Szerintem a római lesz az új nápolyi pizza” – az...

Több mint 26 évvel ezelőtt Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd szülőfalujukban, Encsen megvásárolt egy presszót, a hely evolúciója pedig odáig vezetett, hogy a 2010-ben megnyitott Anyukám mondta étterem első vidékiként került be a Dining Guide Top 10 hazai éttermeinek listájára. Hogy nem csak egyszeri csodáról van szó, az is bizonyítja, hogy a 2017-ben Miskolcon indult Pizza, Kávé, Világbéke helyük zsinórban másodjára idén is megkapta az Év Alternatív Vendéglátóhelye díjat, ráadásul az újonnan nyílt debreceni egységgel együtt, magát a formációt tüntették ki. Dudás Szabolcs társalapító és séf mesélt nekünk a nem mindennapi sikertörténetről.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...