Így kell helyesen megmetszeni az aloe verát
Az aloe verának időnként hasznára válhat egy kis metszés, de fontos, hogy helyesen alkalmazd a technikát.
NosaltyAz aloe verának időnként hasznára válhat egy kis metszés, de fontos, hogy helyesen alkalmazd a technikát.
NosaltyTudtad, hogy a párás levegő elősegíti a kellemetlen penész kialakulást? Ám szerencsére több olyan pénztárcabarát szobanövény is létezik, amely sikeresen felveszi a harcot a párával szemben!
NosaltyRengeteg kozmetikai cikk illetve étrendkiegészítő közkedvelt alapanyaga került fel a rákkeltő anyagok hivatalos listájára.
NosaltyAz aloe vera egy igazi csodanövény, hiszen többek között enyhíti a kellemetlen darázscsípést, a leégést és még a kisebb horzsolásokat is. De mire jó még?
NosaltyMiként mentheted meg az aloe verát, ha véletlen túl sok vizet öntöttél rá? Mutatjuk a megoldást Otthon Tippünkben!
NosaltyJelenleg rengeteg TikTok-videóban mesélik el a különböző felhasználók, milyen csodálatos az aloe vera leve. De mégis mit mondanak erről a szakértők?
NosaltyEgy új tanulmány érdekes eredményekre jutott az ómega-3 zsírsav, egy bizonyos vitaminféle és a rendszeres mozgás együttes hatását illetően.
Németh OrsiValóban lehet mérgező a cukkini? Egy a fontos: ne együk meg a zöldséget, ha nem olyan az íze vagy az állaga, mint szokott!
Németh OrsiSzuper, változatos és kedvező árú választék várja a vásárlókat a PENNY-ben, húsvétkor is.
NosaltyZöldségleves, csirkés főételnek való és egy gyors, de annál finomabb pohárkrém csábít a konyhába, hogy elkészítsd magadnak!
Még a leginkább karbantartott kertekben is megeshet, hogy hangyaboly lepi el a gyepet. Ilyenkor a vegyszeres hangyairtó használata tűnhet a legbiztosabb módszernek, azonban ha szeretnél környezetbarát módon cselekedni, akkor vesd be ezt a hétköznapi fűszert!
Elpislogtuk a márciust, és máris itt vagyunk a tavasz második hónapjában, ami a szebb időn kívül azt is jelenti, hogy nyakunkon a húsvét. Készüljünk az ünnepre pár tojásos ebéd elkészítésével.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...
Van, aki ecetesen szereti, mások több paprikával, van, aki teljesen kihagyja belőle, és sokan szeretik egy kis paprikával vagy paradicsommal feldobni. Nekünk ez a kedvenc verziónk a ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!