Mit főzzek ma? Céklaleves, almás sertésszűz és őszi sütemény vár
A mai menü igazán mutatós fogásokból áll, melyek tökéletesen tükrözik az ősz sokszínűségét.
NosaltyA mai menü igazán mutatós fogásokból áll, melyek tökéletesen tükrözik az ősz sokszínűségét.
NosaltyNagyon magyaros, nagyon házias, nagyon vasárnapi. Ezek a mai kulcsszavaink.
NosaltySajthoz, húshoz, krumplihoz, salátához, szendvicsekhez is csodás az alma, akár sütőd, akár párolod. Ne felejtkezz meg róla legközelebb, tényleg nem csak az almás pitében finom!
NosaltyAz almát nagyon sok mindenhez esszük: nyersen, sülve, főve, kerülhet salátákba, húsok mellé, pürékbe és levesekbe, és természetesen süteményekbe is. Most olyan receptek érkeznek, amelyekben első látásra nem hinnénk, hogy van alma, pedig a gyümölcs mégis benne rejtőzik az ételben.
NosaltyA sült húsokat amúgy is szokás gyümölccsel párosítani, erre pedig kiváló delikvens lehet az alma. A nyári, savanykásabb darabok főleg, jól illenek csirke, pulyka és sertés mellé is.
NosaltyNyakunkon a karácsony, ezért gyorsan összedobható menüket igyekszünk összerakni nektek. A mai is ilyen.
NosaltyA mai menü tartogat pár igazán izgalmas ízt és receptet, nézzétek csak a mai három fogást!
NosaltyItt az idő, hogy megkezdjük a tavaszi kertészkedést, és előkerüljenek a vetőmagvak! A fűszernövények között is bőven akad olyan, amit a tavaszi szezonban kell elvetni, hogy pár hónap múlva már szedhessük a friss fűszert. Te mennyire ismered jól ezeket a növényeket?
NosaltyA kókuszolaj sokak kedvence a konyhában. Igen ám, de ha hideg hozzávalókkal keverjük, az kellemetlen meglepetésekhez vezethet, így jobb felkészülten belevágni a vele történő sütés-főzésbe.
Szabó AnnaVannak, akik szeretnek meginni egy pohár bort főzés közben, különösen, ha valamilyen összejövetelre készülnek – de nem ez az egyetlen módja az alkohol felhasználásának a konyhában.
Szabó AnnaNyílt levélben fogalmazta meg aggályait a népszerű termékkritikus a boltokba épphogy csak visszatért Traubisodával kapcsolatban: szerinte romlott az üdítő minősége.
Apró tökre vagy csilipaprikára emlékeztető, C-vitaminban dús pirosas-barnás gyümölcsök, melyek Brazíliában, de akár nálunk is megteremnek. Íme a brazil cseresznye, alias pitanga, amit alig ismerünk.
Puffadás, gyomorpanaszok, emésztési gondok. Hogy tudod elkerülni a kellemetlen tüneteket? Gasztroenterológusok segítenek, mely ételeket érdemes tiltólistára tenni!
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Nem ragad, nem szakad, ez a mi palacsinta alapreceptünk!
Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!