Mit főzzek ma? Citrusos sütőtökkrémleves, gránátos kocka és holland almafánk...
Melengető, házias ízekben gazdag, egyben különleges hármasfogat vár ma mindenkire, aki velünk süt és főz!
NosaltyMelengető, házias ízekben gazdag, egyben különleges hármasfogat vár ma mindenkire, aki velünk süt és főz!
NosaltyA mai menüben csodás ételek sorakoznak, melyek pont tökéletesek egy őszi napra.
NosaltyCsöröge, szalagos, rumos, alma, képviselő, éclair, lekváros, vegán, cukormázas....csak tudd kiválasztani! A csillagok most is segítenek!
NosaltyA mai menüsor Olaszországba szállít minket: lepjük meg magunkat eme különleges ricottás krémlevessel, egy jó nagy tál paradicsomos fasírttal és egy-két puha fánkkal!
NosaltyAz almafánk és a bundás alma két olyan, őszre tökéletes édesség, amelynek felnőtt és gyerek se tud ellenállni. Sőt, még olcsónak is számít!
NosaltyLássunk neki a pazar mai menünek is! A majorannás bableveshez házi kenyér dukál, a gazdag leves főételnek is elfér, sőt, így elfér még az asztalon desszertnek az almafánk is!
NosaltyKényeztessük magunkat hétköznapokon is finom és mutatós desszertekkel!
NosaltyMi már húsvéti lázban égünk, és alig várjuk, hogy az ünnepi asztalon finomabbnál finomabb sütemények sorakozzanak. Ezúttal almás finomságokat hoztunk nektek.
NosaltyGyakran azt érezhetjük a farsang időszakban, hogy a klasszikus szalagos fánk lopja el az összes rivaldafényt. Pedig sok másik olajban sült finomság vár még arra, hogy a karnevál tagjai lehessen, ráadásul mindenféle extrákat rejt a tésztájuk.
Lakos BenedekA legtutibb fánkgolyókat mutatjuk farsangra – olvasztott csokival leöntve, fahéjas cukorba forgatva, vagy csak sárgabaracklekvárral kínálva is nagyszerűek, aztán egy csalós fánkreceptet is találtok, ezzel pedig pár kalóriát megspórolhatok magatoknak!
GrétiA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...