6 gasztrotrend, amivel a járvány óta találkozhatunk a hotelekben
Ha kíváncsi vagy, hogy milyen különleges finomságokkal várnak idén a szállodák és hotelek, akkor ebből a cikkből most megtudod.
NosaltyHa kíváncsi vagy, hogy milyen különleges finomságokkal várnak idén a szállodák és hotelek, akkor ebből a cikkből most megtudod.
NosaltyAhogy egyre hidegebb van, egyre jobban esnek a különböző finom és melengető forró italok – szuper dolog egy hosszú séta után, kirándulás közben, este a filmnézésnél elkortyolni valamilyen édes és fűszeres finomságot. És bár sokan esküsznek a forralt borra és rumos teára, alkohol nélkül is tudunk különlegességeket kreálni.
Szekeres DóraNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
NosaltySzükségünk van olyan alapanyagokra, amelyek természetesen is feltöltik vitaminraktárainkat. Erre kiváló megoldás például a citrusok fogyasztása. Ezúttal a salátátokba csempészünk némi narancsot!
NosaltyMost sok helyen olcsóbb az áfonya, csapj le rá, és tedd tortába: ha közeleg egy családi szülinap, ha nem, mindenképp sikere lesz, és imádni fogja, aki kóstolja!
NosaltyUgyan szép őszünk van, de a hideg csak be-bekúszik a napjainkba. Védekezhetünk ellene sállal-sapkával, meleg teával, vagy talán a módszerek leghatásosabbikával: ízletes és melengető komfortételekkel.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ezek az édességek tele vannak rosttal, antioxidánsokkal és más fontos tápanyagokkal.