burgonyafélék
Címlapról ajánljuk
Hatalmas csokiszenzáció a Lidlben: Jövő héttől kapható náluk a világ...
Újabb édességőrület hódít, és most végre bárki könnyedén beszerezheti: május 5-től a Lidl kínálatába érkezik az Angel Hair csokoládé, amely már most a legújabb nemzetközi desszertszenzációnak számít!
NosaltyBiztosan te is megteszed, de nem jó ötlet: miért ne...
Olyan kényelmes és kézenfekvő – így szinte biztos, hogy mindenki rendszeresen telepakolja a sütőt, olykor oda nem illő dolgokkal. Otthon Tippünk után viszont lehet, hogy kétszer is meggondolod majd, hogy így teszel-e.
Szabó AnnaHeti Menü: a legfinomabb ázsiai büfés kedvencek házilag
Ragacsos csirkefalatok, pirított rizs vagy tészta zöldségekkel, pikáns zellersaláta, édes-savanyú csirke vagy csípős-savanyú leves? Lássuk, hogyan telhet el egy hét csupa-csupa kínai kedvenccel!
NosaltyTovábbi cikkek
Az orchidea jobban szereti, mint a vizet: csak 2 evőkanál...
Az orchideák csoportja az egyik legsokszínűbb virágcsoport, több mint 25 000 fajával. Itthon is előszeretettel tartjuk a lakásban, mivel azonban elég kényes növény, muszáj kellő figyelemmel gondoskodni róla. Mutatunk egy szuper trükköt a locsolásához, amivel egész évben virágoztathatod!
Ha ezt az 5 dolgot meg tudod tenni 60 évesen,...
Az életkor csak egy szám. Ha a következő dolgokat meg tudod tenni, akkor pedig egészen biztos, hogy még hosszú élet vár rád – legalábbis a szakértők kutatási eredményei alapján!
Hatalmas csokiszenzáció a Lidlben: Jövő héttől kapható náluk a világ...
Újabb édességőrület hódít, és most végre bárki könnyedén beszerezheti: május 5-től a Lidl kínálatába érkezik az Angel Hair csokoládé, amely már most a legújabb nemzetközi desszertszenzációnak számít!
Top Receptek
Gyors amerikai palacsinta
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Frankfurti leves egyszerűen
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Tradicionális gulyásleves
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...