Növényi joghurt

A <strong>növényi joghurtok</strong> rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagak lehetnek, és típustól függően tartalmazhatnak például kalciumot, B12-vitamint, E-vitamint és értékes növényi zsírokat is. Elérhetőek natúr, gyümölcsös, vaníliás vagy akár csokoládés változatban is. Európában és Észak-Amerikában különösen gyorsan nő irántuk a kereslet.

Kókuszkrém

A kókuszkrém sűrű, gazdag és sokoldalú alapanyag, amely elsősorban az ázsiai, karibi és dél-amerikai konyhában tölt be fontos szerepet. A kókusztejhez hasonlóan a kókuszdió húsából készül, de jóval magasabb zsírtartalommal rendelkezik, így krémesebb állagú, sűrítésre, főzésre és desszertek gazdagítására is kiváló. Növényi alapú, így a vegán és laktózmentes étrendbe is tökéletesen beilleszthető.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...