gyógynövények, virágok
Címlapról ajánljuk
Pirogtól az empanadáig: 5 sós tésztabatyu, amit süss meg sorban
Az alábbi receptek ugyan első látásra nagyon különbözőnek tűnhetnek, mégis egy közös tulajdonságuk van, ami rámutat arra, hogy mi emberek, akik a világ különböző pontjain, változatos kultúrákban élünk és eltérő szokásrendszerekkel rendelkezünk, mennyire szeretünk különböző dolgokat tésztába rejteni, majd kisütni.
Lakos BenedekAz új kedvenc takarítótrükkünk: ezért keverd össze az ecetet és...
Két teljesen hétköznapi és olcsó alapanyagot kell csupán előkapnod a szekrényből ahhoz, hogy a konyha és a lakás padlója tiszta, steril és illatos legyen. Ráadásul a környezet és a szervezeted is boldog lesz.
NosaltyMit főzzek ma? Magyaros burgonyalevest kolbásszal, tökfőzeléket fasírttal és egyszerű...
Az biztos, hogy ma sem maradunk éhen ezzel a magyarosra hangolt menüsorral! Laktató levest főzelék követ, ami után mindenkinek dukál a mennyei csokis finomság.
NosaltyTovábbi cikkek
Egy olcsó alapanyagot adj a főzővízhez, és leugrik a tojás...
A tojásfőzés önmagában megpróbáltatás tud lenni, ha éppen nem találjuk el a kívánt lágyságot-keménységet. Na de a tojáspucolás! Mutatjuk, hogy jön le majd egészen könnyedén a főtt tojás héja egy olcsó alapanyag segítségével.
Leakciózta a Penny a háziasszonyok kedvenc húsféléjét
Az áruházak próbálnak egymáson túllicitálni akcióikkal, ami valljuk be, így a hónap végén különösen jól jön. Mutatjuk a Penny akcióit, köztük azt is, hogy mennyibe kerül az egyik legnépszerűbb húsféle!
Az egyik legnépszerűbb csokimárka terméke tűnik el a boltok polcairól
A Nestlé leállítja egyik csokoládéjának gyártását, ugyanis eladási számai alapján nem hozza a várt profitot. Na de melyik csokiról van szó, ami nem éri már meg a jövő évet?
Top Receptek
Frankfurti leves egyszerűen
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
A legegyszerűbb muffin
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Hagyományos édes fánk
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...